Altın Eldivenlerden Aziz Çetin’e Ziyaret

Boks takımı, madalyalarıyla birlikte Antalyaspor Kulübü Derneği Başkanı Aziz Çetin’i ziyaret etti.

Altın Eldivenlerden Aziz Çetin’e Ziyaret
4 Nisan 2023 10:01

Türkiye Boks Federasyonu tarafından düzenlenen Genç Erkekler – Kadınlar Türkiye Ferdi Boks Şampiyonası’ndan 2 altın madalya ile ayrılan Antalyaspor boks takımı, madalyaları ile birlikte Başkan Av. Aziz Çetin ve yönetim kurulu üyelerimizi ziyaret etti.

Antalyaspor Hasan Subaşı Tesisleri’nde gerçekleşen ziyarete Antalyaspor Kulübü Derneği Başkanı Av. Aziz Çetin ile birlikte dernek yönetim kurulu üyesi Cüneyt Akgül de katılım gösterirken; 25 Mart – 1 Nisan 2023 tarihleri arasında Muğla’nın Ortaca ilçesinde gerçekleştirilen şampiyona sonucunda 51 kilogram gençler Türkiye şampiyonu olan kırmızı beyazlı boksör Mehmet Ali Demirezen ile yine aynı şampiyonada 60 kilogram gençler Türkiye şampiyonu olan takım arkadaşı Ahmet Pekel de madalyaları ile birlikte yer aldılar.

Ayrıca çeyrek final aşamasında aldığı cenaze haberi ile şampiyonadan çekilmek zorunda kalan Veysel Karani Kardaş’ın ve Antalyaspor boks takımımı baş antrenörü Kemal Kardaş’ın da hazır bulunduğu ziyarette, takım adına konuşan baş antrenör Kemal Kardaş, büyükler kategorisi için emin adımlarla ilerlediklerini belirtirken, hedeflerinin İtalya’da düzenlenecek Dünya Şampiyonası’nda madalyalar kazanmak olduğunun altını çizdi.