Antalyaspor Soner Dikmen İle Sözleşme İmzaladı

Antalyaspor, sezonun ilk transferini Soner Dikmen’i renklerine bağlayarak yaptı.

Antalyaspor Soner Dikmen İle Sözleşme İmzaladı
7 Temmuz 2024 00:31

Antalyaspor, yeni sezonun ilk transferini tamamladı. Son üç sezonda Tümosan Konyaspor forması giyen Soner Dikmen, kendisini iki yıl boyunca kırmızı beyaz renklere bağlayan imzayı attı. Atilla Vehbi Konuk Tesisleri’nde düzenlenen imza törenine Asbaşkan Fatih Gürcü ve yönetim kurulu üyesi Feridun Temuçin katıldı.

Asbaşkan Fatih Gürcü, törende yaptığı konuşmada yeni bir teknik ekiple yola çıktıklarını belirterek, “Teknik ekibimizin tamamı değişti ve aramızdan ayrılan oyuncularımız oldu. Yeni sezonun kadrosunu oluşturmak için yönetimimiz, scout ekibimiz ve teknik ekibimizin ortak çalışması ile belirlenen futbolcularla görüşmeye başladık. İki yıllık sözleşme imzaladığımız Soner, ilk görüştüğümüz futbolculardan biriydi. Kendisine yeni sezonda kırmızı beyaz formamız altında başarılar dileriz” dedi.

Yönetim Kurulu Üyesi Feridun Temuçin ise Soner Dikmen’in deneyimi, mücadeleci yapısı ve bitmeyen enerjisi ile bilinen bir oyuncu olduğunu belirterek, “Takımımıza çok şeyler katacağına inanıyoruz. Orta sahamızın mevcut futbolcularımızla birlikte daha da güçlendiğini düşünüyoruz. Önümüzdeki sezon teknik direktörümüz Alex de Souza önderliğinde daha iyi bir kadroyla, göze hoş gelen futbolla ve taraftarımızı mutlu edeceğimiz sonuçlarla sahada yer almak ilk hedefimiz” diye konuştu.

Antalyaspor’a transferinin kendisi için zor bir karar olmadığını söyleyen Soner Dikmen ise, “Beni bu güzide camiaya layık gören başkanım, yöneticilerim ve hocama teşekkür ediyorum. Antalyaspor’un başarısı için gerekli gayreti ve özveriyi takım arkadaşlarımla birlikte gösterip takımımızı layık olduğu yere getireceğiz. Şehrin güzelliği, tesislerimiz ve takımımızdaki aile ortamı benim için sıcak bir karşılama oldu. Bu camiaya layık olacağım. Tek isteğim taraftarımız yanımızda olsun” ifadelerini kullandı.

Antalyaspor, Soner Dikmen transferiyle yeni sezon öncesi kadrosunu güçlendirmeye devam ediyor.

SONER DİKMEN – KARİYER

2012-2016: Hacettepe Spor (112 Maç)
2016-2017: Göztepe (17 Maç)
2017-2018: Hacettepe Spor (32 Maç)
2018-2019: GMG Kastamonuspor (35 Maç)
2019-2021: Gençlerbirliği (45 Maç)
2021-2024: Konyaspor (115 Maç)

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.