Yeni Sezon Hazırlıkları Başladı

Antalyaspor, yeni sezon hazırlıklarına Atilla Vehbi Konuk Tesislerinde yaptığı antrenmanla başladı.

Yeni Sezon Hazırlıkları Başladı
7 Temmuz 2024 14:08

Antalyaspor, yeni sezon hazırlıklarına teknik direktör Alex de Souza yönetiminde başladı. Atilla Vehbi Konuk Tesisleri’nde gerçekleştirilen ilk antrenman öncesinde Alex de Souza, futbolcularla kısa bir toplantı yaptı. Toplantının ardından futbolcular, koşu, 5’e 2 top kapma çalışması ve pas organizasyonları üzerinde durdu.

Antrenmana, sözleşmeleri devam eden Veysel, Güray, Ataberk, Doğukan, Bahadır, Van de Streek, Gerxhaliu, Mert, Erdoğan, Kaluzinski, Erdal ve Safuri katıldı. Ayrıca ön sözleşme imzalanan yeni transferler Bosna Hersekli kaleci Kenan Piric ve orta saha oyuncusu Soner Dikmen de ilk antrenmanda yer aldı. Özel sebebi nedeniyle Alex de Souza’dan izin alan Sam Larsson, sakatlığı bulunan Bünyamin Balcı ve 19 Yaş Altı Milli Takımı’nın kampında bulunan Emre Uzun antrenmanda yer almadı.

Antalyaspor, bugün Burdur’a giderek 17 Temmuz’a kadar Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Tesisleri’nde, 20-30 Temmuz tarihlerinde ise Erzurum’da kamp yapacak. Kırmızı beyazlılar, kamplar süresince 5 hazırlık maçı oynayacak.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.