Antalyaspor Kenan Piric İle Sözleşme İmzaladı

Antalyaspor, Bosna Hersekli milli kaleci Kenan Piric ile sözleşme imzaladı.

Antalyaspor Kenan Piric İle Sözleşme İmzaladı
7 Temmuz 2024 01:00

Antalyaspor, Bosna Hersek milli takım kalecisi Kenan Pirić ile resmi sözleşme imzaladı. Atilla Vehbi Konuk Tesisleri’nde gerçekleştirilen imza törenine, yönetim kurulu üyelerinden Okan Mehmet Bora ve Kıvanç Ballı katıldı.

Yönetim Kurulu Üyesi Kıvanç Ballı, törende yaptığı konuşmada, kaleyi bu sezon da emin ellere teslim ettiklerini belirtti. Ballı, “Yönetimimiz, Helton Leite’nin ayrılışının ardından Bosna Hersek milli takım kalecisi Kenan Pirić ile temasa geçti ve kısa sürede iki taraf da el sıkıştı. Kenan, geçen sezon başarılı bir performans sergileyerek ülkesinin milli takım kadrosunda yer aldı. Hatta son olarak İtalya ile oynadıkları hazırlık maçında kaleyi korudu. Antalyaspor olarak uzun yıllardır kadromuzda olan kaleciler hep performanslarını yükseltmişler ve başarılı olmuşlardır. Umarım Kenan Pirić de aynı çizgide devam edecek” dedi.

Yönetim Kurulu Üyesi Okan Mehmet Bora ise Kenan Pirić’in kendisini kanıtlamış bir isim olduğuna vurgu yaparak, “Antalya’nın cazibesi, Antalyaspor’un hedefleri olan bir kulüp olması, Alex de Souza ile yarattığımız yeni sinerji ile bizi tercih etti. Bir konuya daha dikkat çekmek istiyorum, Kenan Pirić’in doğum tarihi 7 Temmuz. Yani 07.07 Dünya Antalyasporlular Günü olarak kabul ettiğimiz bu günde doğmuş olmak da bizim için hoş bir tesadüf oldu. Camiamız için özel bir günde doğmuş olan yeni kalecimize yürekten başarılar diliyorum” diye konuştu.

Kendisini Antalyaspor’a iki yıl için bağlayan sözleşmeye imza atan Kenan Pirić ise Antalya’da olmaktan dolayı mutlu olduğunu ifade etti. Pirić, “Şehir hakkındaki ilk izlenimlerim harika. Geldiğim andan itibaren yönetimin, teknik ekibin ve kulüp çalışanlarının sıcak karşılaması nedeniyle teşekkür ederim. Olmak istediğim yerdeyim. Doğum tarihimin de Antalyaspor için özel anlamı olan bir gün olması beni ayrıca mutlu etti. Takım arkadaşlarım ile birlikte Antalyaspor’un hedeflerine ulaşması için elimden geleni yapacağım” dedi.

Antalyaspor, Kenan Pirić transferiyle kaleci mevkiindeki güçlendirme çalışmalarını tamamladı.

KENAN PIRIC – KARİYER

2012-2013: OFK Gradina Srebrenik (16 Maç)
2014-2017: FK Sloboda Tuzla (65 Maç)
2017-2018: HŠK Zrinjski Mostar (45 Maç)
2018-2021: NK Maribor (60 Maç)
2021-2022: Göztepe (4 Maç)
2021-2022: Atromitos Atina (11 Maç)
2022-2024: AEK Larnaca (91 Maç)

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.