Aurelio: “En İyi Halimizi Bulmamız Gerekiyor”

Mehmet Aurelio, maçın ardından yaptığı açıklamada takımın en iyi halini bulmaya çalışmaları gerektiğine değindi.

Aurelio: “En İyi Halimizi Bulmamız Gerekiyor”
19 Ekim 2024 21:46

Trendyol Süper Lig’in 9. haftasında Galatasaray’a 3-0 mağlup olarak kötü gidişatını sürdüren Antalyaspor’da yardımcı antrenör Mehmet Aurelio yaptığı açıklamada güzel bir oyun oynamaları ve iyi bir mücadele göstermelerine rağmen sahadan mağlubiyetle ayrıldıklarını açıkladı.

Mehmet Aurelio, yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

Takımımız oyuna iyi başladı. Güzel bir başlangıç yapmıştık. 10. dakikada duran toptan 1-0 geriye düştük. Güzel oyunumuzu bu golden sonra da, ikinci yarıda da devam ettirdik. Özellikle ikinci yarıda reaksiyon göstermeye çalıştık fakat iyi oyunumuzu golle süsleyemeyince ve gol bulamayınca rakip ikinci golü buldu. İkinci golden sonra modumuz daha fazla düştü. Hafta boyunca çok çalışmıştık. Bu maçta da iyi bir mücadele gösterdiğimizi düşünüyorum. Fakat kazanan Galatasaray oldu. Onları tebrik ediyorum. 

Daha çok çalışmamız, çalışmaya devam etmemiz lazım. Bir an önce oyuncularımızı toparlamamız gerekiyor. Antalyaspor’un en iyi halini bulmaya çalışmamız gerekiyor. Yarından itibaren Alanyaspor maçı için çalışmalara başlayacağız.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.