Antalyaspor’da Hedef Dörtte Üç

Başkan Gültekin Gencer, bundan sonraki dört maçlık seride en az üç galibiyet hedeflediklerini söyledi …

Antalyaspor’da Hedef Dörtte Üç
10 Şubat 2016 16:21

Spor Toto Süper Lig’de pazar günü deplasmanda Eskişehirspor’a konuk olacak Antalyaspor, maçın hazırlıklarını Hasan Subaşı Tesisleri’nde yaptığı antrenmanla sürdürdü.

Antrenmanda kırmızı beyazlı ekibimizi halen hastanede olan Jose Morais’in yardımcısı Erol Malkoç çalıştırırken, Samuel Eto’o da Malkoç’a yardım ederek, futbolculara taktik bilgi verdi.

Antrenmanda iki gruba ayrılan takımımız, istasyon çalışmsı ve küçük sahada maç yaptı. Antrenmana sağ arka adalesinde yırtık olan Mbilla ve gribal enfeksiyon geçiren Enguene katılmadı. Yine grip olan Celustka ile takımdan ayrı düz koşu yaptı.

Antrenmanı Başkan Gültekin Gencer de izlerken, antrenman bitiminde Eto’o ile kısa süren bir görüşme yaptı. Antrenmanın ardından gazetecilerin sorularını yanıtlayan Gencer, futbolcuların Eskişehirspor maçına odaklanması gerektiğini belirtti ve bu maçın önemine dikkat çekti.

Asıl önemli olan şeyin kendi rakipleriyle oynayacakları maçlar olduğuna dikkat çeken Gencer, “Büyük takımları yenmek mutluluk verir, motive eder ama bundan sonraki dört maçlık seride en az üç galibiyet çıkartmak zorundayız.” dedi.

Teknik Direktör Morais hakkında da bilgi veren Gencer, teknik adamın hiçbir sorunu olmadığını ve en geç pazartesi günü taburcu olacağını belirtti. Morais’in Çaykur Rizespor maçında kulübede olacağınna dikkat çeken Gencer, Morais’in hastanede olmasına rağmen  sürekli çalıştığını, hastanede olmaktan rahatsızlık duyduğunu ve beyin kanaması geçirmemiş gibi konsantre olduğunu, hırsını heyecanını aynı şekilde koruduğunu söyledi.

Samuel Eto’o’nun elini taşın altına koyacağını belirten Gencer, sözlerini “Eto’o takım kaptanı olarak üzerine düşeni yapacaktır. Bizim ondan beklentimiz var. Toplantılarımız neticesinde yaşanan farklılığı Fenerbahçe maçında gördük, bu farklılığın devam etmesini istiyoruz.” diyerek noktaladı.