Buksa: “Bu Şekilde Maç Kaybetmek Kabul Edilemez”

Antalyaspor’un başarılı oyuncusu Adam Buksa, maçın ardından yaptığı açıklamada bu şekilde kaybetmelerinin kabul edilemez olduğunu vurguladı.

Buksa: “Bu Şekilde Maç Kaybetmek Kabul Edilemez”
6 Mayıs 2024 22:44

Bitexen Antalyaspor’un golcü oyuncusu Adam Buksa, maçın ardından yaptığı açıklamada bu şekilde maç kaybetmenin kendileri açısından kabul edilemez olduğunu söyledi.

Adam Buksa, yaptığı açıklamada şu açıklamalarda bulundu:

Bu şekilde maç kaybetmek kabul edilemez. Çok kolay şekilde mağlup oluyoruz. Maçları bu şekilde kaybetmek bizleri üzüyor. Ligin ikinci yarısında düşüşte olan bir Antalyaspor görüyoruz. 10-15 maçtır oynadığımız futbol bizim açımızdan memnun edici görünmüyor. Takım olarak daha iyisini yapmamız gerekiyor ve taraftarlara daha iyi bir takım göstermeliydik. Bu tip skorlar ve bu futboldan ötürü üzüntülüyüz. 

İyi oynamıyoruz, ligin ilk yarısında böyle oynamıyorduk. Maçlara baktığımız zaman uzun topların kalemizde her zaman tehlike yarattığını, bu toplarda zorlandığımızı görüyoruz. Bunun neden olduğu ile alakalı kendi düşüncelerim var. Maçları bu şekilde kaybettiğimizde doğru olmayan şeyler var demektir. Buradan şahıslar üzerinden eleştiri yaptığım düşünülmesin, biz takım olarak da daha iyisini yapmalıydık. Üstümüze düşen özeleştiriyi yapıp üstümüze düşen tarafları ele aldığımız zaman daha iyi performans göstermeliydik. Çözümünü ve reçetesini veremem ama böyle maçları kaybetmemeliyiz.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.