Sergen Yalçın’dan Ayrılık Kararı

Teknik Direktör Sergen Yalçın, sezon sonunda Antalyaspor’dan ayrılacağını açıkladı.

Sergen Yalçın’dan Ayrılık Kararı
6 Mayıs 2024 23:31

Teknik Direktör Sergen Yalçın, Siltaş Yapı Pendikspor mücadelesinin ardından yaptığı açıklamada sezon sonundan Bitexen Antalyaspor’dan ayrılacağını açıkladı.

Sergen Yalçın, geçen hafta da olduğu gibi bu hafta da 10 kişi kaldıklarını, kolay bir mücadele olmadığına değinirken “Geçen haftada 10 kişi kaldık. Bu haftada 10 kişi kaldık. Bu kadar eksikle 10 kişi oynamak kolay değil. Pendikspor da zor bir yerde, kazanmak için çok mücadele ettiler. Seyir zevki güzel bir maç oldu. Hakem karışmasa gerçekten güzel bir mücadele izleyebilirdik. Tugay Kaan Numanoğlu gibi hakemler bu ligde maç yönettiği sürece Türk futbolunun güvenilirliğinin olması söz konusu dahi olamaz. Ömrümde böyle kötü bir hakem görmedim. Golü atıyoruz, oyuncunun kafasına darbe alıyor. Oyunu durdurması lazım, devamında gol yiyoruz. Ofsayt çizgisi nasıl çizildiyse bir anda gol veriliyor. Aynı şekilde rakibin oyuncusu yerde yatıyor, oyunu durdurup içeriye sağlık ekibi çağırıyor. Başka bir iş yapsın, küme düşmeye oynayabilirdik, puan puana müsabaka olsaydı büyük olaylar çıkardı.”  dedi.

Başkan Sinan Boztepe ile görüşmelerine de değinen Yalçın, “Sosyal medyada sürekli benimle ilgili asparagas haberler yapılmaya başlıyor. Benle ilgili bel altı vurma haberleri bunlar. İnsanlar bunu hangi amaçla, neden yaptığını anlamış değilim. Yaklaşık beş aydır buradayım, bir hafta otelde kaldım ve beş aydır ekibimle beraber tesiste kalıyorum. Antrenör bazen idmana çıkmayabilir, hasta olabilirsin, maça çıkmayan antrenörler var. Her zaman olabilecek şeyler. Bilmeden, araştırmadan, soruşturmadan bel altı haberler yapmak çok ayıp şeyler. Antalyaspor’da göreve başladığımız zaman iyi işler yapmak için geldik. Göreve başladıktan sonra işler istediğimiz gibi yürümedi. Yönetimle ekonomik sıkıntılar hakkında konuştuk. Hedef kümede kalmak olsun, bu seneyi bu şekilde geçirelim şeklinde görüşmemiz oldu. Ama kolay değil, başarı için bazı taşların yerine oturması gerekiyor. Başkan ve yöneticilerle hafta içinde yaptığımız toplantıda karşılıklı fikir alışverişinde bulunduk. Tabii onların da bazı hedefleri, bizim de kendimize göre hedeflerimiz var. Özellikle ödemelerle alakalı çıkan haberler gerçeği yansıtmamaktadır. Biz önümüzdeki sezon için devam etmeme kararı aldık. Karşılıklı konuşup anlaşarak bu sezon sonunda son üç maç buradayım, ardından yollarımız ayrılacak.” ifadelerini kullandı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.