Townsend Bytyqi Engeline Takıldı

Antalyaspor, Townsend transferini bitirmeye çalışırken Bytyqi engelini henüz aşamadı.

Townsend Bytyqi Engeline Takıldı
24 Ağustos 2024 09:58

Antalyaspor, transfer tahtasını 7 Ağustos’ta açtıktan sonra, yedi gün içinde yeni bir ceza alarak transfer çalışmalarını durdurmak zorunda kaldı. Bu kısa süre içinde Thalisson Silva, Kenan Piric, Soner Dikmen, Abdullah Yiğiter, Emrecan Uzunhan, Braian Samudio, Moussa Djenepo ve Adolfo Gaich’in lisanslarını çıkaran Antalyaspor’da Andros Townsend’in lisansı için zaman yetmedi.

Antalyaspor yönetimi, Townsend’in lisansını çıkarmak için harekete geçse de Zymer Bytyqi’ye olan borç nedeniyle yeni bir engelle karşılaştı. Türkiye Futbol Federasyonu, FIFA’dan gelen engel nedeniyle lisans işlemlerini onaylayınca Antalyaspor hedef değiştirerek, Zymer Bytyqi ile görüşme yollarını aradı.

Antalyaspor, Bytyqi’nin 1.7 milyon Euro değerindeki borcunu çözmek için acil bir ödeme planı sunmayı denedi. Ancak, Kosovalı futbolcunun ödeme planını kabul etmemesi, durumu daha da karmaşık hale getirdi. Şu anda, Townsend’in lisansını çıkarmak için bu tutarı hızlı bir şekilde ödemek zorunda olan Antalyaspor’un, Bytyqi’nin başka bir kulübe transfer olması durumunda ödeyeceği miktarın da düşeceği öğrenildi.

Öte yanda transfer döneminin kapanmasına yaklaşık 2.5 hafta kalırken kritik bir dönemeçte olan Antalyaspor’un FIFA’dan yeni bir dosya ile karşılaşabileceği öğrenildi. Antalyaspor’da transfer engelinin kaldırılamaması halinde Townsend’in lisansı çıkarılamayacak.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.