Özkul Son Yolculuğuna Uğurlandı

Antalyaspor’un eski kaptanı Mehmet Özkul son yolculuğuna uğurlandı …

Özkul Son Yolculuğuna Uğurlandı
8 Mart 2016 14:08

Antalyasporlu Mehmet Özkul, son yolculuğuna uğurlandı. Özkul’u Antalyasporlu yöneticiler, eski ve yeni futbolcular ve taraftarlar son yolculuğuna uğurladı.

Antalyaspor’da beş sezon forma giyen ve kulübün bu yıllarına damga vuran Mehmet Özkul, dün geçirdiği kalp krizi sonrası hayatını kaybetmişti. Bugün sabah saatlerinde Hasan Subaşı Tesisleri’nde bir tören düzenlendi. örene Antalyaspor Başkanı Gültekin Gencer, eski başkan Sedat Peker, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Burhanettin Hacıcaferoğlu, Antalyaspor Kulübü Derneği Başkanı Nafiz Tanır, yönetim kurulu üyeleri, futbolcular, kulüp çalışanları, eski futbolcular, alt yapıda forma giyen genç sporcularla taraftarlar katıldı. Mehmet Özkul’un eşi Fatma ve annesi Şaduman Özkul cenaze töreni sırasında gözyaşlarına boğuldu.

Törenin ardından Özkul’un cenazesi Muratpaşa Camii’ne getirilirken,burada kılınan öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Kurşunlu Mezarlığı’nda toprağa verildi.

Antalyaspor’da 1981-1986 yıllarında forma giyen Mehmet Özkul, kırmızı beyazlı takımın 1981-1982 sezonunda 2’nci Lig’de şampiyon olan kadrosunda yer aldı.