Galatasaray Maçı Hazırlıkları Başladı

Galatasaray Maçı Hazırlıkları Başladı
11 Kasım 2015 14:03

Antalyaspor, 21 Kasım 2015 Cumartesi günü deplasmanda oynayacağı Galatasaray maçının hazırlıklarına sürdürüyor.

Yusuf Şimşek yönetiminde yapılan antrenmanda, futbolcular çitf kale maç yaptı. Antrenmana hafif sakatlığı bulunan Diego, izinli Diarra, ülkelerinin milli takımlarına çağrılan M’bolhi ve Lazarevic katılmadı.

Antrenmanda gazetecilere açıklamada bulunan Şimşek, takımdaki sakat oyuncuların fazlalığından yakındı. Şimşek, ev sahibi olarak oynadıkları maçları kazanmak zorunda oldukları ve lige verilen arayı da iyi değerlendirmek istediklerini belirtti.

Galatasaray maçından üç puan alarak bu tür maçlara futbolcuların farklı hazırlandığı ve farklı konsantre olduğunu göstermek istediklerini belirten Şimşek, “Galatasaray maçından 3 puan almak istiyoruz. ‘Sen içeride daha Kayserispor’u yenemiyorsun’ diyebilirler ama büyük takımlarla oynanan maçların atmosferi farklı olur. Bu tür maçlara futbolcular farklı hazırlanır. 15 gün sonra da bunu herkese göstermek istiyoruz.” dedi.

Yusuf Şimşek, defans ve duran top konusunda daha çok çalışmaları gerektiğini, ligin en fazla gol atan dört beş takımından biri olduklarına da değindi. Devre arasına kadar oynayacakları altı maçta en az on puan kazanmak istediklerini vurgulayan Şimşek, “Devre arasına kadar 25-26 puan toplamak istiyoruz” diye konuştu.

Öte yandan Galatasaray – Antalyaspor maçının biletleri cuma günü satışa çıkacak. Misafir tribün bilet fiyatı ise 50 TL olarak belirlendi.