Milli Cimnastikçiden İstanbul’da Dört Birincilik

Milli Cimnastikçiden İstanbul’da Dört Birincilik
25 Nisan 2024 18:50

Türkiye Cimnastik Federasyonu tarafından düzenlenen uluslararası bir kupa olan RG Bosphorus Cup, 19-21 Nisan 2024 tarihleri arasında İstanbul’da gerçekleşti. Antalyasporlu cimnastikçilerin milli takımımızın yanı sıra farklı bir kategoride kulüpleri adına da yarıştığı kupa organizasyonunda milli takımımız 27 madalya kazanırken akreplerin başarılı cimnastikçisi Selen Camcı kazandığı madalyalar ile kürsüye abone oldu.

İstanbul Kartal’da bulunan Çok Amaçlı Spor Salonu’nda düzenlenen kupada Antalyasporlu sporcular Yasemin Akhun, Milana Rachenkova, Alisa Akhun, Zeynep Alan ve Selen Camcı milli takım kafilemizde yer aldılar. Milli cimnastikçilerimiz Selen Camcı ve Zeynep Alan’ın Antalyaspor’un takım sporcuları Ayşe Melek Alp, Ceyda Alp ve Asya Yüksek’e katıldıkları Antalyaspor takımı ise kupanın B kategorisi grup serisinde Antalyaspor adına performans sergiledi.

Gençler kategorisinde yarışan Antalyasporlu cimnastikçi Alisa Akhun, top aleti kategorisinde topladığı 27.750 puan ile 4. olarak finale kaldı. Final performansı sonucu ilk 3’e giremeyen sporcu İstanbul’dan önemli tecrübelerle ayrıldı. Diğer yandan kupada Antalyaspor adına yarışan ve 5 sporcudan oluşan ekip ise B kategorisi grup serisi yarışmaları sonucunda üçüncü sırayı alarak bronz madalya ile kürsüde yer aldılar.

RG Bosphorus Cup’ta hem milli takımımız hem de Antalyaspor adına yıldızlar klasmanında yarışan başarılı sporcu Selen Camcı ise top, lobut ve kurdele aletlerinde çıktığı müsabakalarda 3’te 3 yaparak milli takımımız adına altın madalyalarla dolu özel bir başarıya imza attı. Camcı bu kategorilerde topladığı puanlarla “Genel Tasnif” kategorisinde birinci oldu ve başarılarını taçlandırdı.

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.