Antalyasporlu Futbolculara Ceza Geliyor

Kasımpaşa’ya 2-1 mağlup olan Antalyaspor’da, futbolculara ceza verileceği öğrenildi…

Antalyasporlu Futbolculara Ceza Geliyor
7 Mart 2016 13:47

Spor Toto Süper Lig’in 24. hafta mücadelesinde deplasmanda Kasımpaşa’ya 2-1 mağlup olan Antalyaspor’da, futbolculara ceza verileceği öğrenildi. Kasımpaşa deplasmanında iyi futbol oynamalarına rağmen yenildiklerini söyleyen Antalyaspor Başkanı Gültekin Gencer, mağlubiyete sebep olanların en ağır şekilde cezasını çekeceklerini açıkladı.

Kasımpaşa maçında kırmızı beyazlı takımın oynadığı futbolun kırmızı karttan önce ve sonra iki bölümde değerlendirdiklerini belirten Gencer, deplasmanda bu sezon oynadıkları en iyi futbolla sahadan mağlubiyetle ayrıldıklarını ifade etti.

Hak etmedikleri bir mağlubiyet aldıklarını kaydeden Gültekin Gencer, “Şu ana kadar deplasman maçlarındaki en iyi futbolumuzu oynadık, farklı skorla kazanabileceğimiz pozisyonlar yakaladık. En güzel deplasman maçını oynadığımız karşılaşmada bir anda yenilmemize sebep kimler varsa bunlar cezalandırılacak. Yönetim kurulu toplantısında bu konuyu görüşeceğiz.” diye konuştu.

Yönetim kurulu toplantısında Kasımpaşa maçında kırmızı kart gören Inkoom ile hatalı gol yediği gerekçesiyle kaleci Mbolhi’ye para cezası verilmesi, tüm futbolculara M.Sivasspor deplasmanındaki beraberlik priminden alacaklarının Kasımpaşa mağlubiyeti nedeniyle kesilmesinin de gündeme gelebileceği öğrenildi.