Antalyaspor’dan Seremoni Uygulamasına Açıklama

Antalyaspor kulübünden dün duyurulan ve ücretlendirmesi ile tepki çeken seremoni uygulamasına dair açıklama yapıldı …

Antalyaspor’dan Seremoni Uygulamasına Açıklama
18 Ekim 2017 12:21

Antalyaspor kulübünden dün duyurulan ve ücretlendirmesi ile tepki çeken seremoni uygulamasına dair açıklama yapıldı.

Açıklamada asıl amacın Antalya merkez ve ilçelerindeki hatta çevre illerdeki 6-12 yaş aralığındaki çocukların maç öncesi futbolcularla sahaya çıkarak hafızalarında Antalyaspor ile ilgili güzel bir anı kalmasını sağlamak olduğu vurgulanırken, bu yıl kulübe gelen istekler doğrultusunda bir düzenleme yapılarak bu konuda bir standart belirlendiği söylendi.

Açıklamada belirlenen ücretlerin içerisinde Antalyaspor Storelarda satış bedeli 120 TL olan seremoni forma setinin yanı sıra Batı Alt Tribünü’nde velileriyle birlikte maç izleme imkanı sunulduğu, bu uygulamayla sosyal sorumluluk farkındalığıyla hareket edilerek buna önem verildiği açıklandı.

Yapılan açıklamanın tamamı şu şekilde:

17.10.2017 tarihinde yaptığımız Antalyaspor maçlarında seremoniye çıkan çocuklarımızla ilgili, kamuoyuna Antalyaspor Kulübü Derneği olarak ikinci bir açıklama yapma gerekliliği doğmuştur.

Yıllardır Antalyaspor Kulübü Derneği bünyesinde bulunan Antalyaspor Futbol Okulları’nın bir organizasyonu olan Antalyaspor futbol takımımızın iç saha maçlarındaki maç öncesi seremoni uygulaması, çeşitli sosyal sorumluluk projelerini içererek bu güne kadar gelmiştir. Bu uygulamadaki asıl amaç Antalya merkez ve ilçelerindeki hatta çevre illerdeki 6-12 yaş aralığındaki çocuklarımızı maç öncesi futbolcularımızla sahaya çıkmaları, hafızalarında Antalyaspor ile ilgili güzel bir anı kalmasını sağlamaktır.

Bu yıl kulübümüze gelen istekler doğrultusunda bir düzenlemeyle bu konuya bir standart belirleyerek duyuru yapılmıştır. Bahse konu olan ücret konusunda da çocuğumuza Antalyaspor storelarda satışta bedeli 120 TL olan seremoni forma seti vermenin yanında velileriyle maçı birlikte izleme imkânı (Batı alt tribünde) sunulmaktadır. Bu uygulamayla sosyal sorumluluğumuz farkındalığıyla hareket ederek buna önem vermekteyiz.

Antalyaspor Kulübü Derneği olarak 11 amatör branşta (Yüzme, sutopu, masa tenisi, voleybol, judo, bisiklet, triatlon, cimnastik, squash, badminton ve korumalı futbol) ve 500’e yakın lisanslı ve yüzlerce eğitimine devam edilen sporcularıyla üst liglerde dahil olmak üzere tarihini en fazla aktif branşı ve sporcularıyla faaliyet göstermektedir. Genellikle alt yapı kategorilerinde (Minikler, küçükler, yıldızlar, gençler) ülkemizin her yerinde ve hatta yurt dışında yapılan spor müsabakalarına Antalyasporumuzu temsilen katılmaktadırlar. Antalyaspor Kulübü Derneği’nin yaratmış olduğu maddi ve manevi imkânlarla bundan sonra da spora ve sporcuya destek sürecektir. Yapılan sosyal sorumluluk projelerinin de artarak devam edileceğinin bilinmesini istiyoruz.