Antalyaspor’da Yolcular Belirleniyor

Antalyaspor’un yeni sezonda kadro düşünmediği isimler belli olmaya başladı…

Antalyaspor’da Yolcular Belirleniyor
20 Haziran 2016 17:59

Antalyaspor’da transfer döneminde 30 Haziran’da yapılacak olağan üstü genel kurulun sessizliği sürüyor.

Mevcut başkan Gültekin Gencer’in aday olmayacağını belirttiği genel kurul için adaylığını açıklayan tek kişi Ali Şafak Öztürk’ün seçilmesi beklenirken, mevcut yönetim takımdaki futbolcuların geleceği ile transfer edilecek futbolcuları değerlendirmeyi yeni seçilecek yönetime bıraktı.

Antalyasporlu futbolculardan Etame Mbilla ile Samuel Inkoom’a transfer teklifleri geldiği öğrenilirken, Mbilla’nın da İsviçre takımlarından gelen tekliflere sıcak baktığı ve takımdan ayrılmak istediği kaydedildi.

Antalyaspor Teknik Direktörü Jose Morais’in Mbilla’ya alternatif futbolcu bulunması halinde transfere sıcak baktığı, ancak son kararı genel kurul sonrası yeni yönetimin vereceği ifade edildi.

Antalyaspor’da sezonun ikinci yarısında yedek kulübesinden gelerek attığı gollerle adından söz ettiren Ömer Şişmanoğlu’nu da Beşiktaş’ın istediği öğrenildi. Antalyaspor ile devre arasında 1.5 yıllığına kiralık olarak sözleşme imzalayan golcü futbolcunun sözleşmesinde, Beşiktaş’ın geri çağırma opsiyonu bulunuyor. Beşiktaş’ın Ömer Şişmanoğlu’nu 30 Haziran’a kadar çağırma hakkı yer alıyor.

Portekizli teknik adamın sezon sonunda hazırladığı raporda gelecek sezon kadroda yer vermeyi düşünmediği isimler arasında Osman Çelik, Seddar Karaman, Ömer Kandemir, Ahmet Aras ve Lokman Gör’ün de yer aldığı öğrenildi. Bu futbolcular kulüpten ayrılmak istediklerini bildirirken Osman ve Lokman’ın kiralık olarak başta takımlara gönderileceği belirtildi.