Morais’ten Kupa Maçı Yorumu

Antalyaspor’un Ziraat Türkiye Kupası H grubu üçüncü maçında sahasında konuk ettiği Tuzlaspor’u 1-0 mağlup ettiği maçın ardından, yeni teknik direktörü Jose Morais açıklamalarda bulundu.

Morais’ten Kupa Maçı Yorumu
11 Ocak 2016 23:00

Antalyaspor’un Ziraat Türkiye Kupası H grubu üçüncü maçında sahasında konuk ettiği Tuzlaspor’u 1-0 mağlup ettiği maçın ardından, yeni teknik direktörü Jose Morais açıklamalarda bulundu.

Oyunlarının kalitesi adına iyi bir maç olduğunu söyleyen Morais, takımının iyi oynadığını kaydetti. İyi bir sonuç aldıklarını belirten Portekizli teknik adam, daha fazla gol atabilme imkanları yakaladıklarını ancak atamadıklarını ifade etti.

Fazla pozisyona girdiklerini açıklayan Morais, “Sahada iyi organize olduk. Zor bir maçtı ama organize olduğumuz için maçı kazandık. O nedenle rahat kazandık. Normal şartlarda az gol atılan maçta problem yaşayabilirsiniz. Kupa maçlarında az gol atarsanız problem yaşanabilir maçlardır. Bugün bir iki gol daha atabilirdik. Ama takımımızın oyunu ile benim istediğim taktikleri yerine getiriş şekillerinden memnunum” diye konuştu.