Gencer: “Tarihi Bir Sonuç Almak İstiyoruz”

Gencer: “Tarihi Bir Sonuç Almak İstiyoruz”
26 Ekim 2015 17:30

Antalyaspor Başkanı Gültekin Gencer, Beşiktaş mücadelesi öncesi yaptığı açıklamada Beşiktaş’ı yenerek tarihi bir gün yaşamak istediklerini belirtti.

Gencer, yaptığı açıklamada şunları söyledi:

Bugün, bizim için tarihi bir gün. İki sene önce bizim yönetimimiz döneminde bu stadyumun temeli atılmıştı. Bugün de stadyumu açmak bize nasip oldu. Bu stadı düşünerek hedefli ve iyi bir kadro kurmuştuk. Daha yukarılarda olabilirdik ama şu an olduğumuz yerden de memnunuz. Bugün üç puan alırsak, dördüncü sıraya yerleşmiş olacağız. İnşallah tarihi bir günde tarihi bir skor alırız. Takım olarak beklentimiz büyük, takımımızdan goller bekliyoruz. Kim atarsa atsın, Antalyaspor’un kazanması her şeyden önemli, tek düşüncemiz o. Ama tabii Eto’o atarsa da ayrı bir güzellik katılmış olur. Antalyaspor’a yakışan bir sonuçla sahadan ayrılmak istiyoruz.

Öte yandan Ziraat Türkiye Kupası’nda hedefin final olduğunu belirten Gencer, sözlerini şöyle noktaladı:

Türkiye Kupası’ndaki hedefimiz bu sene en az final oynamak. Çünkü mayıs ayında oynanacak olan Ziraat Türkiye Kupası Finali, bu stadyumda oynanacak. Finalde oynayan takımın Antalyaspor olmasını istiyoruz. Ama asıl hedefimiz bu stadyumda Türkiye Kupası’nı alırız ve 2016 senesinde 50. yılımızı kupa ile süslemiş oluruz.