Tuna: “Oyuncularımın Emeği Çok Büyük”

Teknik Direktör Tamer Tuna, maçın ardından yayıncı kuruluşa açıklamada bulundu.

Tuna: “Oyuncularımın Emeği Çok Büyük”
22 Haziran 2020 23:36

Teknik Direktör Tamer Tuna, maçın ardından yayıncı kuruluşa Çaykur Rizespor galibiyetini değerlendirdi.

10 maçlık üst üste yenilmeme serisini ve bu maçların altısını kazanmalarını değerlendiren Tamer Tuna, “Bizim için harika. Çünkü ikinci yarının başlamasıyla birlikte hem kadro hem yapılanma anlamında büyük bir değişim yaşadık. İnanılmaz bir oyuncu grubuna sahibim. Maç eksiği olmasına rağmen transfer ettiğimiz oyunculardan aldığımız verim hem de burada ilk yarı o psikolojinin vermiş olduğu özgüven kaybının dönüşünün sağlanmış olması ve 10 maçlık seriyi yapmak kolay değil. Oyuncularımın emeği çok büyük. Hepsine çok teşekkür etmek lazım.” dedi.

Sezonun devam ettiğini, önümüzdeki hafta oynanacak Gaziantep FK maçını da kazanarak rekor kırmak istediklerini aktaran başarılı teknik adam, “Lige daha üst sıralarda devam etmek istiyoruz. Geldiğimizde tek amacımız vardı, ligde devam etmek. Bu galibiyet, bunun için çok önemli bir adımdı. Çok iyi oynadık. Hele hafta içi talihsiz bir maç yaşadık. Bunun üzerine bu dönüş için teşekkür ediyoruz. Her şey dört dörtlüktü diyebilirim. Üç golle kazanmak çok önemli.” şeklinde konuştu. 

Ersan’ın bugün ortaya koyduğu oyuna da değinen Tamer Tuna, “Oyuncularımız oynamasa dahi fiziksel durum iyi. Zaten bu süreci öyle kullandık. Pandemi sürecinde bunu iyi yaşadık. Sekiz maçı çok iyi oynamamız gerektiğini, çok iyi çalışmamız gerektiğini biliyorduk. Bugün harika oynadık. Ersan bugün çok iyiydi. Olumlu bir günüydü. Çok da iyi oynadı.” ifadelerini kullandı.