Dolar 39,7462
Euro 46,3802
Altın 4.259,24
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Antalya 35°C
Az Bulutlu
Antalya
35°C
Az Bulutlu
Per 36°C
Cum 36°C
Cts 36°C
Paz 34°C

Sergen Yalçın Kalan Haftalardaki Hedefi Belirledi

Teknik direktör Sergen Yalçın, maçın ardından açıklamalarda bulundu.

Sergen Yalçın Kalan Haftalardaki Hedefi Belirledi
21 Nisan 2024 21:49

Teknik Direktör Sergen Yalçın, maçın ardından yaptığı açıklamada bu galibiyetten sonra kalan haftalarda pozisyon maçları oynayacaklarını ve sezonu 50 puan üzerinde tamamlamak istediklerini söyledi.

Atakaş Hatayspor mücadelesinin zor bir oyun olacağını söylediğini ifade eden Sergen Yalçın, “Hatayspor ligdeki pozisyonu gereği sıkıntılı bir yerde, biz de küme düşme barajındaydık. Oyunun ilk yarısı bizim için çok iyi geçmedi, çok fazla mücadele etmedik. Futbol cezayı keser, 1-0 mağlup girdik içeriye.  Özellikle 55. dakikadan sonra topun kontrolünün bizde olduğu, arka arkaya pozisyonlar yarattığımız, agresif oynadığımız bir ikinci yarı oynadık. Oyunun son bölümünün iyi olması, bizim için mutluluk verici.” dedi.

Antalyaspor’un bu sezonki hedeflerinden bahseden Sergen Yalçın, “Ligi ilk on içinde bitirmek istiyoruz. Transfer konusunda sıkıntılıyız. Kadromuz kısıtlı, transfer yapamadık. Göreve başladığımızdan beri aynı kadroyla oynuyoruz. Oyuncular çok iyi mücadele ediyorlar, hiçbir zaman oyunu bırakmıyorlar. Üst düzey kaliteli bir takım değiliz ama mücadele gücü yüksek bir takımız. İyi mücadele ediyoruz, kolay kolay teslim olmuyoruz. bugüne kadar oynadığımız maçlarda geçen haftaki Rizespor maçı haricinde geriye düştüğümüz, rölanti bitirdiğimiz oyun olmadı. Ligi ilk on içinde, sezonu 50 puanın üzerinde bitirebilirsek, oyuncularımın hepsi iyi bir sezon geçirmiş olur diyebilirim.” ifadelerini kullandı.

Bytyqi’nin golüne de değinen Yalçın, “Çok iyi bir gol attı. Uzaktan bu vuruşları yapan Larsson, Erdoğan gibi oyuncularımız da var. Son dakikada böyle bir golün gelmesi bizi çok sevindirdi. Daha önceki maçlarda son dakikalarda maçı kaybettik, kazanamadığımız maçlar vardı. Bugün şans bizim yüzümüze güldü.” şeklinde konuştu.

Konuşmasının sonunda hakem Abdulkadir Bitigen’e de değinen Sergen Yalçın, “Ceza almamak için çok şey söylemeyeceğim ama hakem arkadaşlarımız çok kötüler. Yönettikleri maçlardan hiç memnun değiliz. Abdulkadir Bitigen mümkünse başka bir iş yapsın.” diyerek sözlerini noktaladı.