Antalyaspor – Adanaspor (MAÇ ÖNCESİ)

Antalyaspor, bugün 19.00’da evinde Adanaspor’u ağırlayacak …

Antalyaspor – Adanaspor (MAÇ ÖNCESİ)
26 Kasım 2016 14:00

Antalyaspor , bugün Spor Toto Süper Lig 12. hafta mücadelesinde Adanaspor’u ağırlayacak. Antalya Arena’da oynanacak mücadele, 19.00’da başlayacak.

Antalyaspor – Adanaspor mücadelesi  Lig TV 2 ekranlarından yayınlanacak.

Mücadele öncesinde Antalyaspor topladığı 12 puanla 11.  sırada yer alırken, Adanaspor ise topladığı 6 puanla ligin dibinde bulunuyor.


İki takım tarihte ilk kez 1966-1967 sezonunda 2.Futbol Ligi Kırmızı Grup ‘ta karşı karşıya geldi. Adana’da oynanan mücadele 1-1 berabere tamamlanmıştı.

Antalyaspor ile Adanaspor 10’u Süper Lig olmak üzere 30 kez karşı kaşıya geldi. Antalyaspor bu maçların 15’ini kazanırken,  7 maç berabere tamamlandı. 8 maç ise Adanaspor üstünlüğüyle sona erdi.

İki takım Antalya’da bugüne dek 15 kez karşı karşıya geldi. Antalyaspor bu maçların sekizini kaznaırken yalnızca iki kez mağlup oldu.

Antalyaspor ile Adanaspor, en son 1999-2000 sezonunda Süper Lig’de karşı karşıya gelmişti.


Antalyaspor – Adanaspor mücadelesini  İstanbul Bölgesi hakemlerimizden Halis Özkahya yönetecek. Halis Özkahya’nın yardımcılıklarını ise Kemal Yılmaz ve Mehmet Cem Hanoğlu yapacak.

Müsabakanın hakem kadrosu şu şekilde:

(O) Halis Özkahya
(Y) Kemal Yılmaz
(Y) Mehmet Cem Hanoğlu
(4) Kutluhan Bilgiç

Halis Özkahya, Antalyaspor’un bugüne dek 18 maçında düdük çaldı. Antalyaspor, bu maçların altısını kazanırken beşinden yenik ayrıldı. Yedi mücadele ise berabere tamamlandı.

Halis Özkahya yönetiminde iç sahada 12 maça çıkan kırmızı beyazlı ekibimiz, beş galibiyet alırken yalnızca üç kez mağlup oldu.

Halis Özkahya, Antalyaspor’un en son geçtiğimiz sezon oynanan ve 2-1 kaybettiğimiz Akhisar Belediyespor maçında görev almıştı.