Yalçın: “Maça Bireysel Hatalar Damga Vurdu”

Teknik direktör Sergen Yalçın, maçın ardından Fatih Karagümrük karşısında alınan farklı mağlubiyeti değerlendirdi.

Yalçın: “Maça Bireysel Hatalar Damga Vurdu”
29 Nisan 2024 22:37

Teknik direktör Sergen Yalçın maçın ardından yaptığı açıklamada pozisyonlar bulsalar da bireysel hatalar sonucu yenen basit gollerle mağlup olduklarını söyledi.

Sergen Yalçın, “Ligin sonu geldikçe ağır maç programlarından ötürü sakatlıklar vermeye başladık. Zaten eksiktik. Bahadır’ın arka adalesi sorun çıkardı, Safuri’nin gördüğü kartla çok erken 10 kişi kaldık ve bu da takımı çok etkiledi. Hamleler yapmak zorunda kaldık.” dedi

İlk yarı boyunca oyunun kontrolünü aldıklarını ancak bireysel hataların maça damga vurduğunu da söyleyen Sergen Yalçın, “Bu tür maçlar olabilir, her maçı kazanamazsın. Oyunun ilk yarıda kontrolü bizdeydi. Oyunu biz oynadık, pozisyonlara da girdik. Bireysel hatalar maça damga vurdu. Basit hatalar sonucunda basit goller yedik.” ifadelerini kullandı.

Yalçın, “Önümüzdeki hafta takıma dönen oyuncularımız olacak. Belli bir periyotta mücadele etmeden, koşmadan, agresif oynamadan maç kazanamazsın. Eksikler ve kartlar maçı oyun içerisinde çok değiştiriyor. Erken 10 kişi kaldığın zaman şansın zor, mağlup isen daha da zor. 2-1 oldu, ardından yine bireysel bir hatadan gol yedik. Böyle bireysel hatalardan goller olunca artık bir şey yapamazsınız. Bu maçı unutup haftaya oynayacağımız Pendikspor maçına bakacağız.” diyerek sözlerini noktaladı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.