Groenendijk: “Taraftarlarımız Bize Çok Yardımcı Oldu”

Teknik sorumlu Alfons Groenendijk alınan galibiyeti değerlendirdi.

Groenendijk: “Taraftarlarımız Bize Çok Yardımcı Oldu”
11 Aralık 2021 21:47

Teknik Sorumlu Alfons Groenendijk, Trabzonspor karşısında alınan galibiyetten ve taraftarların desteğinden oldukça mutlu olduğunu söyledi.

Maç öncesi röportajında söylediklerinin gerçekleştiğini söyleyen Groenendijk, “Kendi oyunumuzu oynamaya ve bunu kabul ettirmeye çalışacağımızı söylemiştik. Bunda başarılı olduk. Rakibe saygımız var ancak bizim de bir amacımız var. Lider takımla da oynasak başka takımla da oynasak kendimizin ne oynayacağımız daha önemli. Kendi oyunumuzu oynayarak, çok doğru oynayarak amacımızı da bugün gerçekleştirdiğimizi düşünüyorum.” dedi.

Taraftarlara ayrı bir parantez açan Hollandalı teknik adam,  “Bu takım full statta oynamayı hak ediyor. Taraftarlarımızın her maçta bu şekilde coşkulu şekilde yanımızda olmalarını istiyoruz. Taraftarlarımız bugün bize çok yardımcı oldular.” şeklinde konuştu. 

Bugün sahada oynanan oyunda oyuncuların kendilerine verilen görevi sonuna dek getirdiğinin de altını çizen Groenendijk, “Kayseri’de bazı şeyleri kaybetmiştik. Ancak bu maç gösterdi ki aslında oynamamız gereken oyun tamamen bu. Kayserispor maçı ile bu maç arasında çok büyük fark var. Abartmamak lazım, sadece bir galibiyet aldık. Bu galibiyeti taçlandıracak olan Konyaspor karşısında oynayacağımız oyun, onlara karşı vereceğimiz mücadele ve alacağımız puanlar olacaktır. bugünün keyfini çıkaralım, yarından itibaren Konya’yı düşünmeye başlayacağız.” ifadelerini kullandı.