Teknik Direktör Sergen Yalçın Oynanan Oyundan Memnun

Teknik Direktör Sergen Yalçın, mücadelenin ardından alınan mağlubiyeti değerlendirdi.

Teknik Direktör Sergen Yalçın Oynanan Oyundan Memnun
3 Şubat 2024 22:02

Teknik Direktör Sergen Yalçın, mücadelenin ardından yaptığı açıklamada Bitexen Antalyaspor’un ortaya koyduğu oyun anlamında tatmin edici bir müsabaka olduğunu söyledi.

Sergen Yalçın, yaptığı açıklamada “Bu kadar kalabalık bir seyirci topluluğu önünde kazanmak ya da puan almak isterdik ama olmadı. Oyuna baktığımızda çok dengeli bir oyun oldu, rakibe oyun üstünlüğünü vermedik oyun boyunca. Cengiz’in bireysel yetenekle attığı çok güzel bir gol var, o tür gollere maalesef yapacak bir şey olmuyor. Bizim için tatmin edici bir müsabakaydı. İyi bir oyun sergiledik. Skor istediğimiz gibi olmadı. O yüzden doğal olarak üzgünüz. 

Oyunun ilk yarısında girdiğimiz pozisyonlar var, iki santrfora dönüp riskler alıp pozisyon da bulduk ama olmadı. Kolay değil bu tür maçları oynamak. Oyuncularımın mücadelesinden, istek ve arzusundan gayet memnunum. Fenerbahçe’yi tebrik ediyor, başarılar diliyorum. Antalyaspor’un kendi hedefleri doğrultusunda yolumuza devam edeceğiz” dedi.

Kırmızı beyazlılarda kadro derinliğinin olmadığına da dikkat çeken Sergen Yalçın, “Gol pozisyonlarını kaçırmamız biraz şans biraz oyuncuların becerisi diyebiliriz. Olabiliyor, futbolda bunlar var. Kadro derinliğimiz yok. İki kenar oyuncumuz var, üçüncüsü yok. Hamle şansımız oyun içinde olmuyor, başka planlamalar yapıyoruz ama çok güçlü bir takıma karşı kolay olmuyor.” ifadelerini kullandı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.