Sagiv Jehezkel İmzayı Attı

Antalyaspor ile 3 yıllık sözleşme imzalayan Sagiv Jehezkel için İstanbul’da imza töreni düzenlendi.

Sagiv Jehezkel İmzayı Attı
16 Eylül 2023 17:53

Bitexen Antalyaspor’un transfer döneminin son gününde kadrosuna kattığı ve en son İsrail’in Hapoel Beer Sheva takımında forma giyen Sagiv Jehezkel ile 3 yıllık sözleşme imzaladı. Fenerbahçe maçı için İstanbul’da bulunan Antalyaspor’un kamp yaptığı Selectum City Ataşehir Otel’de gerçekleşen imza törenine Başkan Sabri Gülel katıldı.

İmza töreninde konuşan Başkanımız Sabri Gülel, son güne kadar süren bu transferin tamamlanmasından dolayı mutlu olduklarını dile getirerek, “Çok istediğimiz ve uzun süredir takip ettiğimiz bir oyuncuydu. Scout ekibimiz bizzat gidip defalarca izledi ve olumlu rapor verdi. Biz de ısrarımızı son güne kadar sürdürdük. Transferin bitimine birkaç saat kala noktayı koyduk ve bugün de aramızda görmekten mutluluk duyuyoruz. Hem Safuri hem de Sagiv aynı takımın oyuncuları. Aynı zamanda İsrail Milli Takımı’nda da birlikte oynuyorlar. Kulüplerinde ve milli takımlarında bir kaç gün öncesine kadar forma gidiyorlardı. Dolayısıyla hazırlar. Birlikte transfer ettiğimiz için uyum sorunları da çok daha kısa sürecektir. Camiamıza hayırlı olsun” dedi.

Sagiv Jehezkel ise “Burada olduğum için çok mutluyum. Zahmetli ancak sonu güzel biten bir transfer süreci yaşadık. Bu süreç içinde hem başkanımızın hem yöneticilerimizin bana olan yaklaşımı hep çok samimi oldu. Yakın arkadaşım Ramzi’nin de burada olması ikimiz içinde büyük bir şans. Kendimi çok iyi ve hazır hissediyorum. Hepimizin başarılı bir sezon geçirmesini diliyorum. Transferimde emeği geçen herkese teşekkür ederim” dedi.

İmza töreninin ardından bu sezon 29 numaralı formayı giyecek olan Sagiv Jehezkel yeni formasıyla ilk pozunu vererek Bitexen Antalyaspor ile birlikte ilk antrenmanına çıktı.