Kaluzinski’nin Yetiştirme Bedeli Ödenmedi

Antalyaspor’un Kaluzinski’nin yetiştirme bedelini ödemediği iddia edildi.

Kaluzinski’nin Yetiştirme Bedeli Ödenmedi
6 Şubat 2024 11:27

Bitexen Antalyaspor’un sezon başında Lechia Gdansk’tan transfer ettiği Jakub Kaluzinski’nin yetiştirme bedelini ödemediği iddia edildi.

Polonya basınında yer alan haberlere göre, 2023-2024 sezonu başında 21 yaşındaki Polonyalı orta saha oyuncusunu 3+1 yıllığına renklerine bağlayan Antalyaspor’un yaklaşık 300 bin Euro olan yetiştirme bedelini Lechia Gdansk ve AP Orlen Gdansk kulüplerine ödemesi gerekirken ödemediğini ve Lechia Gdansk kulübünün kırmızı beyazlılara ulaşma çabasının başarısız olduğu aktarıldı.

150 gündür ödeme alamayan iki kulübün Antalyaspor ile iletişim kurmaya çalıştıkları ve bu çabanın da boşa olması sebebiyle hayal kırıklığı yaşadıkları aktarılırken Antalyaspor kulübünün nasıl bir yol izleyeceği merak konusu oldu.

Bu sezon Antalyaspor ile 17’si Süper Lig, 3’ü Türkiye Kupası olmak üzere 20 maça çıkan Jakub Kaluzinski, 1275 dakika oyunda kalırken üç sarı kart gördü.

 

Kaynak: https://sport.interia.pl/klub-lechia-gdansk/news-turcy-nie-placa-za-reprezentanta-polskie-kluby-sa-bezradne,nId,7313652

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.