Emrecan Uzunhan İçin İmza Töreni Düzenlendi

Emrecan Uzunhan İçin İmza Töreni Düzenlendi
15 Ağustos 2024 15:12

Antalyaspor, bu sezonun yedinci transferi olan Emrecan Uzunhan için Atilla Vehbi Konuk Tesisleri’nde bir imza töreni düzenledi. Törene, Antalyaspor Yönetim Kurulu Üyesi Bahadır Haktanır katıldı.

Bahadır Haktanır, törende yaptığı konuşmada Emrecan Uzunhan’ın 2022-2023 sezonunun ikinci yarısında 6 ay boyunca Antalyaspor forması giydiğini hatırlatarak, “Formamızı giydiği dönemde başarılı futbolunun yanı sıra sahaya yüreğini koyan bir Emrecan izlemiştik. Umarım aynı futbolu bu sene de sergileyecek ve takımımıza büyük katkı sağlayacaktır. Bu imzanın Emrecan’a ve camiamıza hayırlı olmasını dilerim” dedi.

1 yıl aradan sonra yeniden Antalyaspor forması giymeye başlayan Emrecan Uzunhan ise kulüple ilgili duygularını paylaştı. Antalyaspor’un tanıdığı, bildiği ve güzel anılarının bulunduğu bir camia olduğunu belirten Uzunhan, “Tekrar camianın bir parçası olduğum için mutluyum. Umarım bu sezon yeniden takıma katkı koymayı sürdürürüm. Elimden gelenin en iyisini yapacağım” ifadelerini kullandı.

Emrecan Uzunhan, Antalyaspor taraftarlarına da seslenerek, “Futbolla ilgili son güzel anılarımı bu kulüpte yaşadım. Bu kulübü ve taraftarını çok seviyorum. İlk geldiğimde de destek olmuşlardı, şimdi de çok güzel mesajlar alıyorum. Taraftarlarımızdan benden ve takımdan desteklerini esirgememelerini rica ediyorum” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.