Sergen Yalçın: “Bir Puan İyi Duruyor”

Teknik Direktör Sergen Yalçın, maçın ardından alınan beraberliği değerlendirdi.

Sergen Yalçın: “Bir Puan İyi Duruyor”
5 Ocak 2024 22:39

Teknik Direktör Sergen Yalçın, maçın ardından yaptığı açıklamada alınan bir puanın oynanan oyuna kıyasla iyi göründüğünü söyledi.

Yaklaşık üç gündür Antalyaspor’un başında olduğunu ve oyuncuları tanıma aşamasında olduğunu söyleyen Sergen Yalçın, “Gidiş gelişli bir oyun oldu. Oynadığımız oyunun bazı sıkıntıları vardı. Pozisyonlar verdik, kaybedebilirdik ama kazanabilirdik de.  Oynadığımız oyunun bazı sıkıntıları olsa da önümüzde çözmek için zaman var ve oyunumuzu geliştirmeye devam edeceğiz. Fiziksel olarak yukarı çıkmamız, fizik gücünü artırmamız lazım. Savunma hattımız zaman zaman iyi oynadı, merkez orta sahamız ikinci yarıya iyi başladı ama 15 dakikadan sonra üstünlüğü rakibe verdik. Kendi bireysel hatalarımızdan pozisyon verdik. Oyun içinde bunların olması normal, bir puan bugün için iyi gibi görünüyor.” dedi.

Üç dört maçlık periyotta oyuncuları daha iyi analiz edebileceklerini de sözlerine ekleyen Yalçın, “Oyuncuları tanımak için 3-4 maç lazım ama oyuncuların hem bireysel hem fiziksel özelliklerini oynadığımız müsabakalarda daha iyi görebiliyoruz. Bu aşamada oyuncularla biraz daha fazla zaman geçirip özellikle oyunumuzu geliştirmek istiyoruz. Antalyaspor’un 2.5 yıldır Nuri Şahin Hoca ile oynadığı bir oyun var. Bir anda başka antrenör gelip oyunu farklılaştırmaya çalıştığında bazı sorunlar ortaya çıkıyor ama zamanla ortayı buluruz gibi geliyor.” diyerek sözlerini noktaladı.