Red Soldiers’tan “Fanatik Alma” Çağrısı

Antalyaspor taraftar gruplarından Red Soldiers, Nilay Yılmaz’ın açıklamasının ardından üyelerine “Fanatik Gazetesi Almayın” çağrısında bulundu …

Red Soldiers’tan “Fanatik Alma” Çağrısı
11 Şubat 2016 08:18

Dün Antalyaspor kulübü ve taraftarlarına dediği “Reziller” açıklamasıyla büyük tepki toplayan Nilay Yılmaz’a Antalyaspor taraftarlarının tepkileri gün boyunca sürdü.

Antalyaspor taraftar gruplarından Grup 1966’nın açıklamasının ardından Red Soldiers grubu da sosyal medyada takipçilerine “Fanatik Gazetesi Alma, Aldırma” çağırısı yaptı.

Red Soldiers tarafından yapılan duyuru şu şekilde:

Bu şahıs, Nilay Yılmaz. Fanatik gazetesinde spor yazarlığı yapıyor. Beşiktaş taraftarı olduğunu ama tarafsız(!) olduğunu iddia ediyor.

Fenerbahçe’yi eze eze yendiğimiz 4-2’lik skorun ardından çalınan müzikle ilgili tüm Antalya halkına ‘Reziller’ ifadesini kullanmıştır.

Güya bu müzik ile tecavüze teşvik ediyor ve kadın haklarına saldırıda bulunuyormuşuz. Bahsedilen müzik ise 80lerde her cafe, klüpte çalınan bir şarkıdır. Ayrıca üç sene önce aynı müziği Fenerbahçe, Galatasaray maçından sonra çalmış fakat bir tane bile tepki almamıştı.

Görüyorsunuz değil mi; nasıl saldırıyorlar, nasıl konu değiştiriyorlar. Antalyaspor’un futbolundan, hınca hınç dolan staddan konuşan yok ama herkes bunu konuşuyor.

Nilay Yılmaz bütün Antalyaspor ve Antalya halkından özür dilemediği sürece Fanatik gazetesi almıyor, tepkimizi sonuna kadar sürdüreceğimizi belirtiyoruz.