Ramazan Karabulut Veda Etti

Ramazan Karabulut, yeni dönemde yönetimde yer almayacağını duyurdu.

Ramazan Karabulut Veda Etti
30 Eylül 2022 11:23

Ramazan Karabulut, bugün 16.00’da Antalyaspor Atilla Vehbi Konuk Tesisleri’nde gerçekleştirilecek Antalyaspor A.Ş. genel kurulu öncesi sosyal medya hesabından bir açıklama yayınlayarak yeni yönetimde yer almayacağını duyurdu.

Ramazan Karabulut, yaptığı açıklamada mensubu olmaktan gurur duyduğu Antalyaspor camiasının yeni bir dönemin arifesinde olduğunu vurguladı ve yeni hedefler ile bazı özel nedenlerden ötürü yeni dönemde görev almayacağını açıkladı.

Ramazan Karabulut’un Mustafa Yılmaz’ın ayrılışı ile başlayan, Konyaaltı Belediyespor hentbol takımı ile devam eden Antalyaspor’dan kopuş süreci, 2021-2022 sezonunun son maçı olan  Galatasaray maçında açılan pankart ile tamamen gerçekleşmişti.

Ramazan Karabulut tarafından yapılan açıklama şu şekilde:

Çok değerli Antalyaspor Ailesi;

Bu büyük camiaya taraftarlıkla başlayan hizmet serüvenim, Asbaşkanlık görevine kadar ilerlemiş, Antalyaspor’umuzun başarısı için kulübümüzün her kademesinde görev yapmış bir Antalyaspor sevdalısı olduğum, herkesin malumudur. 

Hizmet sürem boyunca Antalyaspor ve taraftarı için, elimden gelenin en iyisini yapmak için çalıştım. Ne yaşadıysak, beraber yaşadık. Zaferde de mağlubiyette de el ele, omuz omuza idik.

Mensubu olmaktan her zaman büyük onur duyduğum Antalyaspor camiası, yeni bir dönemin arifesindedir. Yeni yönetimimizin Antalyaspor’umuzu başarıdan başarıya taşımak, şanlı tarihine yeni zaferler ekleyebilmek için en az bizler kadar özveriyle çalışacağından zerre şüphemiz yoktur. 

Yoğun iş temposu, yeni hedefler ve bazı özel nedenlerden dolayı, Antalyaspor’umuza yeni döneminde, taraftar olmanın dışında hizmet edemeyeceğimi üzülerek belirtmek isterim. Kısa süreceğine inandığım bu yeni yatırım ve yenilenme döneminin sonunda, eskisinden daha inançlı, daha kararlı ve daha azimli olarak bu kutlu çatının altına dönüp takımımıza ve taraftarımıza hizmet etmeye devam edeceğim günü heyecanla bekleyeceğim.

Başta taraftarlarımız olmak üzere kulübümüze ve takımımıza katkı ve destekte bulunan herkese, birlikte mücadele edip Antalyaspor’umuzun başarısı için çalıştığımız tüm ekip arkadaşlarıma, yaptığımız ve yaşadığımız her şey için yürekten teşekkür ederim.