Antalyaspor’da Pankart Huzursuzluğu

Maç günü yapılan koreografi yönetim kurulu arasında huzursuzluğa yol açtığı iddia edildi.

Antalyaspor’da Pankart Huzursuzluğu
22 Mayıs 2022 20:07

Antalyaspor’da Galatasaray mücadelesinde kuzey kale arkasında yer alan pankart dikkat çekerken, asılan pankartın Antalyaspor A.Ş. Yönetim Kurulu üyeleri arasında da huzursuzluk yarattığı öğrenildi.

Akdeniz Manşet‘in haberine göre, Kuzey Kale Arkası tribününde yer alan ve üzerinde Başkan Aziz Çetin, Futbol sorumlusu Nuri Şahin, Antalyaspor’a verdiği destekle bilinen ve camianın sevdiği isimlerden Tolga Cömertoğlu’nun yanı sıra Asbaşkan Emrah Çelik’in yer aldığı pankartta “Bu başarı hepimizin, bu kalp sizin için atacak” yazılı olmasına rağmen yalnızca Emrah Çelik’in yer alması diğer yönetim kurulu üyelerinin tepkisini çekti. Bazı yönetim kurulu üyelerinin WhatsApp grubunda bu rahatsızlığını dile getirerek “Kimse Antalyaspor’dan üstün değildir” şeklinde tepki verdiği iddia edildi.

Öte yandan maç günü Güney Kale Arkası tribününe yine 07 Gençlik imzalı asılan pankartın Kuzey Kale Arkası tribününde yer alan pankartın sosyal medyaya sızması ve bu pankarta verilen tepkiler sebebiyle alelacele yaptırıldığı iddialar arasında yer alırken Güney Kale Arkası tribününde yer alan pankartta tüm yöneticilerin fotoğrafının yer aldı ve “Bize yaşattıkları bu güzel sezon için yönetim kurulumuza teşekkür ederiz” yazdığı görüldü. Antalyaspor Kulübü ise basın sorumlularına servis ettiği resimlerde ve sosyal medya hesaplarında Kuzey Kale Arkası tribününe asılan pankarta yer vermedi.