Gencer: “Pirlo Bize Gelmek İstediğini Belirtti”

Gencer: “Pirlo Bize Gelmek İstediğini Belirtti”
12 Kasım 2015 14:24

Antalyaspor Başkanı Gültekin Gencer, Andrea Pirlo’nın menajeri vasıtasıyla Antalyaspor’da kiralık olarak forma giymek istediğini ilettiğini söyledi.

Gencer, yaptığı açıklamada sezon sonuna dek oyuncuyu kiralamak istediklerini vurgularken, Andrea Pirlo’nun Euro 2016 öncesinde performansını devam ettirebilmek için kkiralık olarak Antalyaspor’a gelebileceğini aktardığını söyledi.

Gencer, oyuncunun kendisiyle ve menajeriyle yüz yüze görüşme sağladıktan sonra transferde nihai aşamaya geçeceklerini aktardı. Andrea Pirlo’nun Antalyaspor’da sezon sonuna dek forma giymek için yaklaşık 2 Milyon Euro istediği belirtiliyor.

Öte yandan basın sözcüsü Hasan Ali Ceylan, transfer döneminin yaklaşmasıyla beraber gündeme gelen İtalyan yıldız Andrea Pirlo transferi hakkında hiçbir bilgisinin olmadığını, başkan Gencer’in kendisinin yürüttüğü özel bir çalışma olabileceğini söyledi. Ceylan, “Benim bilgim dahilinde bir durum yok Pirlo ile ilgili. Başkanımız Gültekin Gencer’in benimle paylaştığı bir bilgi de yok. Belki başkanın nezdinde kalan bir bilgi olabilir.” açıklamasında bulundu.