Morais: “Üst Sıralara Oynayan Bir Antalyaspor Olacak”

Antalyaspor Teknik Direktörü Jose Morais, yeni sezonda üst sıralara oynayan bir takım olacaklarını ifade etti…

Morais: “Üst Sıralara Oynayan Bir Antalyaspor Olacak”
12 Temmuz 2016 13:40

Yeni sezon hazırlıklarına Isparta’da sürdürdüğü kamp ile başlayan Antalyaspor’da, sağlık kontrolleri de devam ediyor.

Sağlık kontrollerinin ardından basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Antalyaspor Teknik Direktörü Jose Morais, yeni sezonda üst sıralara oynayan bir takım olacaklarını ifade etti.

Geçtiğimiz sezonu orta sıralarda iyi oyunla bitirdiklerini söyleyen Morais, “Yeni sezon hazırlıklarımız başladı. Bu noktada beklenti ve düşüncelerim kesinlikle oyun kalitemizi geliştirmek ve oyun kalitemizin üzerine koyarak sürekli üst sıralara oynayan bir Antalyaspor seyrettirmek istiyoruz. Taraftarlarımızı ve Antalyaspor’u sevenleri yanımızda görmek istiyoruz. Başta da söylediğim gibi sürekli üst sıralara oynamayı hedefleyen Antalyaspor olmak istiyoruz” diye konuştu.

Cumartesi günü oynanacak Eto’o Vakfı’nın maçına Antalyaspor Teknik Direktörü olduğu için katılacağını kaydeden Portekizli teknik adam, ““Ben Antalyaspor’un teknik direktörüyüm tabii ki Eto’o’nun vakfı ve Antalyaspor’un organize ettiği bir etkinlik. Ben de Antalyaspor’un hocası olduğum için Antalyaspor’u temsil ettiğim için teknik direktör olarak Eto’o Vakfı’nın yardım maçına katılacağım.” dedi.