Milliler Antalya’da İkide İki Yaptı

A Milli Takım, Antalya Arena’da ağırladığı Karadağ’ı Mehmet Topal’ın son dakika golüyle 1-0 yenmeyi başardı…

Milliler Antalya’da İkide İki Yaptı
29 Mayıs 2016 23:34

A Milli Takım, Antalya Arena’da ağırladığı Karadağ’ı Mehmet Topal’ın son dakika golüyle 1-0 yenmeyi başardı.

Türkiye A Milli Futbol Takımı, Euro 2016 öncesinde Karadağ ile hazırlık maçı yaptı. Antalya Arena’daki mücadele 1-0 Türkiye üstünlüğü ile sona erdi.

Türkiye maça Volkan Babacan, Şener, Ahmet Çalık, Mehmet Topal, Caner, Ozan, Volkan Şen, Hakan Çalhanoğlu, Oğuzhan, Arda, Cenk 11’iyle başladı.

Fatih Terim 18 yaşındaki Emre Mor’a ikinci yarıda ilk defa milli forma şansı verdi. Genç futbolcu hızlı bilek hareketleri ve çalımları ile dikkat çeken bir performans sergiledi.

Uzun süredir takımdan uzak kalan Nuri Şahin ve Burak Yılmaz da ikinci yarıda şans buldu. İlk yarıda fırsat yaratamayan Türkiye, Volkan Babacan’ın 2 önemli kurtarışıyla geri düşmekten kurtuldu.

İkinci yarıda ofansif olarak daha yaratıcı bir oyun sergileyen Türkiye, Burak Yılmaz’ın kaleci ile karşı karşıya kaldığı bir pozisyonu cömertçe harcadı. Ozan Tufan’la da önemli bir fırsattan yararlanamayan Milli Takım’da 90+4’te Mehmet Topal sahneye çıktı. Kafa vuruşuyla topu filelere gönderen Topal maçın skorunu tayin etti.

A Milli Takım, Antalya Arena’da Karadağ’ı da mağlup ederek bu sahada oynadığı ikinci maçtan da galibiyetle ayrılmış oldu. Bundan önce de 24 Mart’ta oynanan maçta İsveç’i 2-1 mağlup eden ay-yıldızlı ekibimiz, Antalya Arena’daki galibiyet serisini devam ettirmiş oldu.