Kulübün Hatası mı Jehezkel’in Sorumsuzluğu mu

Kulübün Hatası mı Jehezkel’in Sorumsuzluğu mu
14 Ocak 2024 20:49

Antalyaspor Kulübü, Sagiv Jehezkel’in yaptığı hareketin ardından yaptığı açıklamada İsrailli oyuncu Sagiv Jehezkel’i yönetim kurulu kararıyla kadro dışı bırakılırken, kulüp tarafından yapılan açıklama taraftarları da ikiye böldü.

Başkan Sinan Boztepe kulübün resmi sitesinden yaptığı açıklamada “Bugün oynadığımız Trabzonspor karşılaşmasında, Sagiv Jehezkel’in, Antalya’mın, Antalyaspor’umuzun ve ülkemizin hassasiyetlerine aykırı bir davranış içinde bulunduğunu üzüntü ve şaşkınlık ile takip ettim.” ifadelerini kullandı.

Maç önü ısınmaya “Milletimizin Başı Sağolsun – Şehitler Ölmez Vatan Bölünmez” yazılı tişörtle, maça ise siyah kol bandıyla çıkan Jehezkel’in kulüp tarafından paylaşılan fotoğraflarında İsrailli oyuncunun mücadelenin en başından itibaren bandajının iç kısmında “100 days 7.10” şeklinde yazının bulunduğu, bu yazının yazdığı bandajla Trabzonspor maçında sahaya çıktığı görüldü.

Başkan Boztepe ve Antalyaspor yönetiminin yaptığı açıklamada bu durum göz ardı edilirken, bu durumun denetim mekanizması olarak teknik ekip ve İdari Menajer Burak Uysaloğlu’nun gözünden kaçması da sorumsuzluğun nedenlerden oldu.