Beyhan: “Güzel İşler Başaracağımızı Düşünüyorum”

Savaş Beyhan, Hentbolhaber.net’e açıklamalarda bulundu.

Beyhan: “Güzel İşler Başaracağımızı Düşünüyorum”
1 Ekim 2021 18:39

Antalyaspor hentbol takımının başarılı sporcusu Savaş Beyhan, THF Erkekler Süper Lig 3. haftasında karşılaşacakları Mamak Belediyesi maçına ve sezona dair Hentbolhaber.net‘e açıklamalarda bulundu.

Savaş Beyhan, “Yoğun bir hazırlık sürecinden geçtik. Takım olarak lige iyi hazırlandığımızı düşünüyoruz. Lige sürpriz bir sonuçla başladık ve daha çok sürpriz sonuçla karşılaşacağız. Takımımızda şu an altı eski oyuncu var. Diğer oyuncular takımımıza yeni katıldı. İlk maçta takımın ruh halinden uyum sürecini atlattığımız belli oldu. Takımın birliği oluştu ve bu şekilde devam ediyoruz. Lig uzun bir süreç ve önümüze iyi hedefler koyduk. Bu doğrultuda güzel işler başaracağımızı düşünüyorum. Genç bir kadro olduğumuz için hatalara müsaitiz. Hatalarımızı minimuma indirerek güzel sonuçlar alacağımızı düşünüyorum.” dedi.

Cumartesi günü Ankara’da oynayacakları Mamak Belediyesi mücadelesine de değinen Beyhan, “Mamak yeni, güçlü bir takım ve tecrübeli oyunculardan oluşuyor. Biz de kendimize güveniyoruz. Güvendiğimiz bir yolculuğa çıktık. İyi ve kötü zamanlar olacaktır. Fakat şu an önümüzdeki maça odaklandık” ifadelerini kullandı.