CIP Travel Antalyaspor’da Hedef Avrupa

THF erkekler Süper Lig’de mücadele eden CIP Travel Antalyaspor, Avrupa hedefine doğru adım adım ilerliyor.

CIP Travel Antalyaspor’da Hedef Avrupa
29 Mart 2019 11:59

Avrupa hedefine adım adım ilerleyen CIP Travel Antalyaspor’da Antrenör Fatih Işık, kalan beş maçı da kazanıp Avrupa Kupaları hedefine ulaşmak istediklerini söyledi.

Haftanın değerlendirmesini yapan Antrenör Fatih Işık, geçtiğimiz hafta oynanan İzmir Büyükşehir Belediyespor maçı hakkında “Kendi evimizde ve seyircimiz önünde zorlu bir maç oynadık. İlk yarıda savunma direncimiz, yakaladığımız hızlı hücum fırsatları ve akıllı oyunumuzla 15-7’lik skor avantajı ile soyunma odasına gittik. İkinci devrede son sekiz dakikaya girerken 8 sayılık avantaj elde ettik. Bu dakikadan sonra genç ve daha az dakika bulan oyuncuları görmek istedim. Maçı üç farkla kazanmayı başardık. Oyuncularımı bu galibiyet nedeniyle teşekkür ediyor ve onları kutluyorum.” dedi.

Artık ligin son haftalarına girildiğini hatırlatan Antrenör Işık, “Önümüzde kalan beş maçımız var. Bu karşılaşmaları kazandığımız takdirde Avrupa Kupaları’na gitmek için çok büyük bir avantajımız olacak. Tabi ki adım adım ilerlemek gerekiyor. Cumartesi günü 13.00’da Ankara’da oynayacağımız Maliye Milli Piyango maçının zor olacağını biliyoruz. Hafta boyunca hazırlıklarımız en üst düzeyde gerçekleştirdik. Bu maçı da kazanarak yolumuza devam etmek istiyoruz.” ifadelerini kullandı.

Antalyaspor taraftarlarına da çağrıda bulunan Fatih Işık, “Yolun sonu Avrupa diye düşünüyoruz. İnşallah bu başarıyı taraftarımız ve kulübümüze hediye etmek istiyoruz. Özellikle iç sahadaki maçlarda desteklerini bekliyoruz. Biz Antalyasporuz, bizi izlemeye devam etsinler.” dedi