Antalyaspor’da Sürpriz Ayrılık

Antalyaspor Hentbol Takımı, antrenör Okan Halay ile yollarını ayırdı…

Antalyaspor’da Sürpriz Ayrılık
31 Mart 2017 12:29

Antalyaspor Hentbol Takımı, antrenör Okan Halay ile yollarını ayırdı.

Antalyaspor Hentbol Şube Sorumlusu Hakan İrban, geçen hafta Ankara’da oynanan Maliye Milli Piyango maçında alınan yenilgi sonrasında antrenör Okan Halay’la yollarını ayırdıklarını söyledi.

Okan Halay ile karşılıklı anlaşarak ve yönetim kurulunın bilgisi doğrultusunda yollarını ayırdıklarını belirten İrban, “Kendisinin hentbol camiasındaki kişilik ve önemini biliyoruz. Antalyaspor’da 2 yıldır verdiği hizmetlerden dolayı teşekkür ederiz” diye konuştu.

Ligde son 4 haftaya girdiklerini aktaran İrban, “Bu hafta oynayacağımız maça takımımızı yardımcı antrenörümüz Mustafa Babacan hazırlayacak. Ligde matematiksel anlamda kalmak açısından bu maçların en az 1’ini kazanmak zorundayız. Tabii ki amacımız tüm maçlardan puan çıkarmak. MYK Hentbol, devre arasında yaptığı transferlere ve 11 yabancı oyuncusuyla güçlü bir ekip” dedi.

Hentbol Erkekler Süper Ligi’nin 23. haftasında oynanacak Antalyaspor-MYK Hentbol karşılaşması 2 Nisan Pazar günü saat 15.00’daki karşılaşma 10 bin kişilik yeni spor salonunda oynanacak.