Antalyaspor, Ankara’dan Galibiyetle Dönmek İstiyor

THF Erkekler Süper Ligi’nde mücadele eden Antalyaspor, ligin 10. haftasında MYK Hentbol’a konuk olacak.

Antalyaspor, Ankara’dan Galibiyetle Dönmek İstiyor
30 Kasım 2018 11:57

THF Erkekler Süper Ligi 10. Hafta mücadelesinde cumartesi günü 17.00’da THF Spor Salonu’nda MYK Hentbol’a konuk olacak Antalyaspor, bu maçtan galibiyetle dönmek istiyor.

Geçen hafta oynanan erteleme maçıyla ilgili açıklamalarda bulunan Antrenör Fatih Işık, lig lideri Selka Eskişehir’e karşı zor bir maç oynayacaklarının bilincinde olduklarını, bütün hafta boyunca da bu galibiyetin planlarını yaptıklarını söyledi.

Takım olarak ilk devrenin ilk dakikalarında iyi oynadıklarını sözlerine ekleyen Fatih Işık, ilk devrenin sonlarına doğru yaptıkları bariz hatalar ve kaçırılan 7 metre penaltı pozisyonlarıyla birlikte mücadeleden mağlup ayrıldıklarını aktardı ve mücadeleyi bırakmadıkları için oyuncularını kutladı.

Aldıkları mağlubiyeti unutarak cumartesi günü deplasmanda oynayacakları MYK Hentbol mücadelesine konsantre olduklarını vurgulayan Antrenör Işık, “Selka Eskişehir maçını unutup tamamen MYK Hentbol müsabakasına konsantre olacağız. Parolamız, galibiyet. Bu maçı alarak ligde emin adımlarla ilerlemek istiyoruz. Bunun için de takım olarak elimizden gelenin en iyisini yapacağız.” ifadelerini kullandı.