Antalyaspor 29-29 Maliye Milli Piyango

Antalyaspor, Muratpaşa Belediyesi Süleyman Evcilmen Spor Salonu’nda ağırladığı ve tartışmalar ile sona eren karşılaşmanın sonucunda Maliye Milli Piyango ile 29-29 berabere kaldı…

Antalyaspor 29-29 Maliye Milli Piyango
26 Ocak 2018 16:08

THF Erkekler Süper Lig’de mücadele eden Antalyaspor, Muratpaşa Belediyesi Süleyman Evcilmen Spor Salonu’nda ağırladığı ve tartışmalar ile sona eren karşılaşmanın sonucunda Maliye Milli Piyango ile 29-29 berabere kaldı.

Karşılaşmanın ilk devresi 13-13 biterken maçın sonlarında skor konusunda tartışmalar yaşandı.

Maçın bitimine 6 saniye kala rakip takım Maliye Milli Piyango atak yaptı. Skorboard saati maçın süresini 30.00 yazdığında salondaki gong sireni arızalı olduğu için masa hakemi düdük çaldı. Ancak gürültü nedeniyle oyuncuların çoğu düdük sesini duymadı.

Bu sırada Maliye Milli Piyango’nun atışı ağlara gitti. Hakemler maçın 29-28 Antalyaspor lehine bittiğini işaret ederken, Maliye Milli Piyango’nun itirazı üzerine hakemler bu kez rakip takımın gölünü geçerli sayıp maçın sonucunu 29-29 berabere ilan etti.

Antalyaspor’un itirazı üzerine 29-28’lik sonucu geçerli ilan edilirken, Maliye Milli Piyango’nun yeniden itirazı üzerine hakemler maçın sonucuna soyunma odasında karar vereceklerini açıkladı. Soyunma odasına giden hakemler yarım saat sonra açıkladıkları karar üzerine maçı 29-29 berabere ilan etti.

Antalyaspor taraftarların da yaptıkları tezahüratlar ile maçın saatinin hafta içi ve öğle saatlerinde olmasına tepki gösterdiği görüldü.