Federasyondan Yeni Stadyuma İzin Çıktı

Federasyondan Yeni Stadyuma İzin Çıktı
22 Ekim 2015 23:46

Türkiye Futbol Federasyonu, Antalyaspor’un başvurusunu onayladı ve Beşiktaş maçının yeni stadyumda oynanmasına izin verdi.

TFF, internet sayfasında Antalyaspor – Beşiktaş maının oynanacağı stadyumu Akdeniz Üniversitesi Stadyumu olarak açıklamıştı. Akşam saatlerinde sitesinde güncelleme işlemini gerçekleştiren TFF, maçın oynanacağı stadyum olarak Antalya Stadyumu şeklinde değişiklik yaptı.

Yaklaşık iki gündür süren incelemenin ardından, TFF yetkililerinin çimlerdeki problem ve elektronik bilet sıkıntıları sebebiyle stadyuma izin vermedikleri ve perşembe günü akşam saatlerinde bu problemin çözüldüğü belirtilirken, sorunların şimdilik çözülmesiyle beraber yetkililer tarafından Beşiktaş maçı için izin verildiği açıklandı.

 

tff

 

Öte yandan Gültekin Gencer, yaptığı açıklamada gerekli prosedürlerin yerine getirildiğini ve gerekli izinlerin alındığını söyledi. Gencer, konuşmasında şunları söyledi:

Tüm gün boyunca TFF yetkilileri, stadyumda incelemede bulundu. Özellikle çimler ve elektronik biletlerin entegrasyonunda sorunlar vardı. Biz de kulüp olarak gerekli çalışmaları gün boyunvca yapıtık. Gerekli prosedürleri yerine getirdik ve gerekli izinleri aldık. Beşiktaş maçı yeni stadyumumuzda oynanacak. Ayrıca bu stadyumda maçın oynanamasına katkıda bulunan AKP Genel Başkan Yardımcısı Mevlüt Çavuşoğlu, Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel ve TFF Başkanı Yıldırım Demirören’e teşekkür ederiz. Antalya’ya ve Antalyaspor camiasına hayırlı olsun. Pazartesi günü tüm taraftarlarımızı yeni stadyumumuza bekliyoruz.

Antalyaspor-Beşiktaş maçının hangi stadyumda oynanacağının belli olmasının ardından maç bileti ve sezonluk kombine satışlarının ise cuma günü yeniden başlaması bekleniyor.