Çağlayan Grup’tan Jehezkel Çıkışı

Jehezkel’in gol attıktan sonra yaptığı gol sevinci nedeniyle göğüs sponsoru Çağlayan Grup’tan paylaşım geldi.

Çağlayan Grup’tan Jehezkel Çıkışı
14 Ocak 2024 23:35

Antalyaspor’un İsrailli futbolcusu Sagiv Jehezkel’in gol attıktan sonra yaptığı gol sevinci nedeniyle bir tepkide göğüs sponsoru Çağlayan Grup’tan geldi.

Antalyaspor’un forma sponsoru olan Çağlayan Grup adına sosyal medya hesabından açıklamada bulunan Çağlayan Grup Yönetim Kurulu Başkanı Dursun Çağlayan, Jehezkel’in İsrail’in Gazze’de uyguladığı soykırıma destek mahiyetindeki şovun derinden üzdüğünü belirterek, “Sporun ve Antalyaspor’un bu iğrenç soykırıma destek mesajına alet edilmesi kabul edilemez.” dedi.

Yaptığı paylaşımda Antalyaspor yönetiminin bu hadsizlik karşısında gerekli tepkiyi göstereceğini ve bu eylemi karşılıksız bırakmayacağını düşündüğünü ifade eden Çağlayan, Jehezkel’in kadro dışı bırakılmasının yeterli olmayacağını söyledi.

Soykırım sevincine imza atan Jehezkel’in sözleşmesinin feshedilerek sınır dışı edilmesi gerektiğini belirten Çağlayan, “Aksi takdirde Antalyasporumuza ve grup firmamıza da başka bir kararın yakışmayacağını, gerekli yaptırımın uygulanmadığı takdirde çok sevdiğimiz Antalyaspor’un sponsorluğundan çekileceğimizi kulüp yönetimine ilettik. Zulme alkış tutana sessiz kalma da zulümdür.” dedi.

Konunun takipçileri olacaklarını kaydeden Dursun Çağlayan, “Futbolcu hakkında kadro dışı bırakılmasının yetmeyeceğini sözleşmesinin feshedilerek sınır dışı edilmesi gerektiğini aksi takdirde Antalyasporumuza ve grup firmamıza da başka bir kararın yakışmayacağını, gerekli yaptırımın uygulanmadığı takdirde çok sevdiğimiz Antalyaspor’un sponsorluğundan çekileceğimizi kulüp yönetimine ilettik. Zulme alkış tutana sessiz kalma da zulümdür. Çağlayan Grup olarak markamıza zarar vermesi soykırım propagandası yapılırken markamızın da aynı karede yer alması nedeniyle Sagiv Jehezkel’in hakkında dava açacağız. Hukukçularımız süreci takip edecekler. Kamuoyuna saygı ile duyururuz.” ifadelerini kullandı.