Ceylan: “Beklentileri Karşılayamadık”

Ceylan: “Beklentileri Karşılayamadık”
9 Kasım 2015 17:44

Antalyaspor Asbaşkanı ve Basın Sözcüsü Hasan Ali Ceylan, son üç maça baktığında alınan sonuçların beklentileri karşılamadığını belirtti.

Antalyaspor’un Süper Lig tarihinde belki de en iyi on bir haftasını tamamladığına değinen Ceylan, kırmızı beyazlı ekibin dünyaca ünlü Samuel Eto’o transferi ve yıldız oyuncularla sezona çok iyi başlayarak beklentileri yükselttiğini ve sonraki haftalarda da alınan kötü sonuçların taraftarda hayal kırıklığı uyandırdığını söyledi.
Ceylan, “Olumlu sonuçlarda övgü dozunun abartılması gerektiği gibi birkaç olumsuz sonuçtan sonra da mutsuzluğa ve olumsuzluğa kapılmamak gerekiyor. Yermenin de dozu iyi ayarlanmalı. İstediğimiz sonucu alamasak da Antalyaspor, çok güçlü bir kadroya, iyi bir teknik heyete ve yönetime sahip. Takımımız daha iyi sonuçlar almaya başlayacaktır.” dedi.

Taraftarın Yusuf Şimşek’e tepkisine de değinen Ceylan, “Antalyaspor yönetim kurulu her zaman istikrardan yana olmuştur. Başarının da bu istikrardan geleceğine inanıyoruz. Futbol takımımızın sportif başarıları sonucunda değerlendirme yapmak üzere teknik heyetimizden rapor alacağız. Yönetim kurulu olarak bizim de bazı tespitlerimiz ve önerilerimiz olacak. Bu kapsamda da gerekli düzeltmeleri yaparak ilerlemeyi ön görüyoruz.” dedi.