Antalyaspor’un 50. Yıl Hedefi Avrupa

2016’da ellinci kuruluş yıl dönümünü kutlayacak olan Antalyaspor’da bu özel yıla ait hedef de belli oldu.

Antalyaspor’un 50. Yıl Hedefi Avrupa
1 Ocak 2016 19:52

2016’da ellinci kuruluş yıl dönümünü kutlayacak olan Antalyaspor’da bu özel yıla ait hedef de belli oldu. Antalyaspor Başkanı Gültekin Gencer yaptığı açıklama ile kulübün 50. yılındaki en büyük hedefinin Ziraat Türkiye Kupası’nı kazanarak Avrupa kupasında mücadele etme hakkını elde etmek olduğunu açıkladı.

Spor Toto Süper Lig’in ilk yarısını topladıkları 21 puan ile 11. sırada tamamladıklarını söyleyen Gencer, ikinci yarıda en az 25 puan toplamayı amaçladıklarını belirtti. Sezonu teknik heyet ve futbolcularla mutlu bitirmek istediklerini kaydeden Antalyaspor Başkanı, ligi en az 46 puanla bitirmek istediklerini ifade etti.

Ziraat Türkiye Kupası final maçının Antalya Arena’da oynanacağını hatırlatan Gültekin Gencer, Antalya’daki final maçında mücadele etmek istediklerini söyledi. Antalyaspor’un 50. yılındaki en büyük hedefinin Ziraat Türkiye Kupası’nı kazanıp Avrupa’da mücadele etmek olduğunu belirten Gencer, sonraki yıllarda da her yıl Avrupa hedefi olan bir Antalyaspor yaratmak istediklerini kaydetti.