Antalyaspor’dan Saldırı Açıklaması

Antalyaspor Kulübü, hentbol takım otobüsünün Ankara’da yaşadığı saldırıya yönelik bir açıklama yayınladı ve olaylar hakkında bilgi verdi…

Antalyaspor’dan Saldırı Açıklaması
4 Şubat 2018 21:09

Antalyaspor Kulübü, hentbol takım otobüsünün Ankara’da yaşadığı saldırıya yönelik bir açıklama yayınladı ve olaylar hakkında bilgi verdi.

Yapılan açıklamada Antalyaspor’un BB Ankaraspor ile karşılaştığı esnada takım otobüsünün taşlandığı belirtildi. BB Ankaraspor-Antalyaspor maçının ardından aynı salonda oynanacak MYK Hentbol-Beşiktaş maçı için salona gelen Beşiktaş taraftarlarının saldırıda bulundukları belirtilirken, konu ile ilgili duyulan üzüntü belirtilerek saldırıyı yapan taraftarlar kınandı.

Kulüpten yapılan açıklama şu şekilde:

“Türkiye Hentbol Federasyonu Erkekler Süper Ligi’nde mücadele eden hentbol takımımız, Erkekler Hentbol Süper Ligi’nin 17. Haftası’nda deplasmanda karşılaştığı BB Ankaraspor’a karşılaştığı esnada takım otobüsümüz taşlanmıştır. 

Takımımızın maçının ardından MYK Hentbol takımıyla karşılaşacak olan Beşiktaş takımının bazı taraftarları tarafından taşlanan ve Beşiktaş Kulübü’ne ait bazı etiketler otobüsümüze yapıştırılmıştır. Konuyla ilgili üzüntümüzü belirterek, otobüsümüzü taşlayan taraftarları kınıyoruz.”