Antalyaspor’dan Esnaf Ziyareti

Başkan Ali Şafak Öztürk ve Kulüp Derneği Başkanı Nafiz Tanır, Şarampol-Kapalı Yol ve Kalekapısı’ndaki esnafları ziyaret etti …

Antalyaspor’dan Esnaf Ziyareti
17 Şubat 2017 18:55

Antalyaspor Başkanı Ali Şafak Öztürk ve Antalyaspor Kulübü Derneği Başkanı Nafiz Tanır, Büyük Antalyaspor Derneği tarafından organize edilen etkinliğe katılarak Şarampol-Kapalı Yol ve Kalekapısı’ndaki esnafları ziyaret etti.

Antalya’da ‘Kapalı Yol’ olarak adlandırılan, Şarampol Caddesi’nin Kalekapısı’na inen bölümündeki AntalyasporStore önünde başlayan etkinlikte, esnaflara Büyük Antalyaspor Derneği tarağından bastırılan ve üzerinde ‘Bu İşyeri Antalyaspor’u Desteklemektedir’ ve ‘Şehrini Destekle’ yazılı etiket ve levha verildi. Antalyaspor Kulübü Derneği BaşkanıNafiz Tanır ile Büyük Antalyaspor Derneği Başkanı Aziz Çetin, yaklaşık 8 ay önce yapılan genel kurulda göreve gelen Antalyaspor Başkanı Ali Şafak Öztürk’ü, Kapalı Yol’daki esnaflarla tanıştırdı.

Esnafların yanı sıra Kapalı Yol’dan geçmekte olan taraftarlar da Öztürk’e büyük ligi gösterdi. Esnafların ve taraftarların büyük bölümü, önümüzdeki sezon şampiyonluğa oynayan bir Antalyaspor’u görmeyi arzuladıklarını, kırmızı-beyazlı takımın bu hedefe yönelecek güce sahip olduğunu dile getirdi. Aynı zamanda Antalyaspor’un da taraftarı olan Kalekapısı Esnafları Derneği Başkanı Hasan Kilit, Antalyaspor Başkanı Ali Şafak Öztürk’e, esnaflar adına çiçek verdi.

Antalya’nın kalbinin Kapalı Yol’da atağını söyleyen Hasan Kilit, “Antalyamızda her şeyin startı burada verilir. Antalyalılarla buluşma burada başlar” diyerek Antalyaspor’un başarısının devamını diledi. Tanır ve Öztürk, Antalyaspor’un eski yöneticileri Gökhan Kumsal ile İbrahim Yıldırım’ın da işyerlerini ziyaret etti.

Öztürk ve Tanıır, Kapalı Yol’un sonundaki İki Kapalı Han’daki esnafları da ziyaret ettikten sonra Kalekapısı güzergahından Sinan Mahallesi’ne geçerek burada Birlik İşhanı’nda yer alan Büyük Antalyaspor Derneği’nin lokaline geçti. Burada, Büyük Antalyaspor Derneği Başkanı Aziz Çetin ile yönetim kurulu üyeleri, derneğin çalışmaları ve yakın gelecek yapmayı planladıkları çalışmalar hakkında bilgi verdi. Büyük Antalyaspor Derneği’nde, 33 yaşına giren Antalyaspor Başkanı Ali Şafak Öztürk’e de sürpriz yapıldı. Öztürk, kendisi için hazırlanan doğum günü pastasını mumlarını söndürdükten sonra yapılan bu jeste teşekkür etti.