1. International Golden Sun Rhythmics Cup Başarıyla Tamamlandı
Bu yıl ilk kez düzenlenen International Golden Sun Rhythmics Cup sona erdi.

Antalyaspor Kulübü tarafından bu yıl ilk kez düzenlenen International Golden Sun Rhythmics Cup, 8–11 Mayıs tarihleri arasında Muratpaşa İbrahim Çolak Spor Salonu’nda gerçekleştirildi. Türkiye’nin yanı sıra Rusya, Gürcistan, Kazakistan, Birleşik Arap Emirlikleri ve Macaristan’dan yaklaşık 700 sporcunun katıldığı organizasyon, büyük ilgi gördü.
Açılış törenine Antalya Gençlik ve Spor İl Müdürü Yavuz Gürhan, Antalyaspor Kulübü Başkanı Mustafa Ergün ile çok sayıda protokol üyesi katıldı. Törende Başantrenör Merve Kahraman, İl Müdürü Gürhan ve Başkan Ergün konuşmalar yaptı. Etkinliğe katkı sunan kurum ve sponsor temsilcilerine plaket takdim edildi.
Yarışmalar boyunca sporcular madalya mücadelesi verirken, Antalyaspor Cimnastik Takımı’nın hazırladığı gösteriler izleyicilerden tam not aldı. Organizasyonu ziyaret eden Türkiye Cimnastik Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Deniz Varol, dereceye giren sporculara ödüllerini verdi.
Madalya alan sporcuların yanı sıra, ilk 8 içerisinde yer alanlara da katılım madalyası ve sertifika verildi. Antalya’nın ev sahipliğinde gerçekleştirilen bu uluslararası organizasyon, yüksek katılım ve başarılı planlamasıyla dikkat çekti.