Antalyaspor’da Gündem Yine Transfer

Devre arasının hareketli takımlarından Antalyaspor, transfer çalışmalarına devam ediyor…

Antalyaspor’da Gündem Yine Transfer
25 Ocak 2016 15:37

Devre arasının hareketli takımlarından Antalyaspor, transfer çalışmalarına devam ediyor. Şimdiye kadar birçok futbolcu ile yollarını ayıran ve bir çok futbolcuyu takıma katan kırmızı beyazlı ekibimizde yeni isimler gündeme gelmeye devam ediyor.

Ulusal medyada ve Rus medyasında yer alan haberlere göre Rusya’nın Amkar takımında forma giyen Nijeryalı orta saha oyuncusu Fegor Ogude, Brezilyalı Luccas Claro ve Hajduk Split’te forma giyen Tino Sven Susic Antalyaspor’ın yeni transfer hedefleri olarak iddia edildi.

Fegor Ogude’ye teklif yapıldığı belirtilirken futbolcunun bonservis ücreti için pazarlıkların sürdüğü kaydedildi. 300 bin Euro olan bonservis bedelinin Antalyasporlu yöneticiler tarafından daha aşağıya çekilmek istendiği ifade edildi.

Tino Sven Susic’in ise bonservis bedelinin 1.5 milyon Euro olması sebebiyle Antalyaspor yönetimine geri adım attırdığı belirtildi. Antalyaspor’un transfer önceliğinin Ogude olduğu aktarıldı.

Brezilya’nın Coritiba takımında forma giyen Luccas Claro dos Santos’a da transfer teklifi yapıldığı ifade edilirken stoper oyuncusundan olumlu yanıt alan Antalyaspor’un Coritiba’dan gelecek cevabı beklediği öğrenildi.