Antalyaspor Kupa Galibiyetinden Memnun

Antalyaspor Kupa Galibiyetinden Memnun
15 Aralık 2015 23:38

Ziraat Türkiye Kupası H Grubu  ilk maçında sahasında Giresunspor’u 2-1 mağlup eden Antalyaspor’da grup maçlarına galibiyet ile başlamanın sevinci yaşanıyor.

Antalyaspor için kupa ya da ligin fark etmediğini söyleyen teknik sorumlu Mehmet Uğurlu, aynı ayarda maçları ciddiye aldıklarını belirtti. Kupada grup maçlarına iyi başlamak istediklerini ve bunu da başardıklarını açıklayan Uğurlu, golü yedikten sonra şoku atlatıp iki gol attıklarını ve karşılaşmadan galibiyet ile ayrılmayı başardıklarını kaydetti. Mehmet Uğurlu, Ziraat Türkiye Kupası H grubundan birinci ya da ikinci çıkmak istediklerini ifade etti.

Ziraat Türkiye Kupası final maçının Antalya Arena’da oynanacağını hatırlatan Antalyaspor teknik sorumlusu, kendi sahalarında kupada final oynamak istediklerini söyledi. Kupaya ciddi bir şekilde hazırlandıklarını ve Mersin İdmanyurdu maçındaki moralle maça çıktıklarını ifade eden Uğurlu, Trabzonspor karşısına ise moralli gidip oradan da puan ya da puanlar alarak dönmek istediklerini vurguladı.