Yeni Başkan Ali Şafak Öztürk Oldu

Antalyaspor’un kulüp tarihindeki 24. başkanı 32 yaşındaki Ali Şafak Öztürk oldu …

Yeni Başkan Ali Şafak Öztürk Oldu
30 Haziran 2016 14:36

Antalyaspor’un kulüp tarihindeki 24. başkanı 32 yaşındaki Ali Şafak Öztürk oldu.

Antalyaspor Olağanüstü Genel Kurulu, Antalya Kültür Merkezi’nde bugün saat 11.00’da yapıldı.  Gültekin Gencer’in başkan adayı olmadığı genel kurula tek aday olarak giren Ali Şafak Öztürk, Antalyaspor tarihinin en genç başkanı seçildi. Öztürk’ün 19 kişilik yönetim listesi de oy birliğiyle kabul edildi.

Olağanüstü genel kurulda konuşan Öztürk, yaptığı açıklamada Antalyaspor süreci başladıktan sonra gecesinin gündüzünün Antalyaspor olduğunu belirtirken, bundan sonra yeni bir sayfa açacaklarını söyledi.

İlk senesinin ısınma senesi olacağını belirten Öztürk, geçmişte olan doğru ve yanlış şeyleri değerlendirerek destek belklediğini dile getirdi. Öztürk, yaptığı açıklamada şunları söyledi:

Gencim ve vizyon sahibi biriyim. Futbolu da iyi bildiğimi düşünüyorum. Biz aile olarak bir işi yapıyorsak en iyisini yapmak zorundayız. Antalyaspor olayları başladıktan sonra gecem gündüzüm bu oldu. Kafamda sürekli kulübün her kısmını düşünüyorum. Ben burada 3 senedir yaşıyorum. Bu şehri gerçekten seviyorum ve Antalyaspor’u takip ediyorum. Kentte yaşayanlar önce şehrin takımını tutmalı. Antalyaspor’da ciddi bir potansiyel var. Büyük bir şehir, yeni stadı var, yeni tesis yapılıyor. Hepiniz bize destek olun. İnsanlardan pozitif reaksiyonlar görüyorum. Bizim ekibimiz, bizim yönetimimiz bunu yapabilir ama sizin desteğinizle ben burada yeni bir dönem görüyorum. Kişisel kavgalar olabilir ama ben temiz bir sayfa açıyorum. Artık yeni bir dönemdir ve ben sizin desteğinizi istiyorum. Lütfen bizimle olun ve Antalyaspor’u hak ettiği başarıya ulaştıralım. İlk sene ısınma senemiz olacak. Sonra bizim hedefimiz de şampiyonluk yarışında sürekli olan her sene iddiası olan bir takım haline gelmek. Bizim düşüncemiz şeffaf olabilmek, çoğu problemin şeffaf olmamak ve iyi aktarılamadığından kaynaklandığını düşünüyorum. Kısa, orta ve uzun vadeli programlarımız var. Yönetim toplandıktan sonra size projeler hakkında sunum yapacağız.” dedi.