Transfer Harekatı Bayram Sonu Başlıyor

Antalyaspor, bayramın ardından transfer çalışmalarına hız kazandıracak.

Transfer Harekatı Bayram Sonu Başlıyor
31 Mayıs 2019 18:51

8 Haziran 2019 tarihinde açılacak transfer dönemi öncesinde gidecekler ve kalacakların listesi belli olurken, transfer döneminin açılmasıyla birlikte Antalyaspor transfer çalışmalarına hız kazandıracak.

Sedat Karabük’ün oldukça kapsamlı bir listeyi geçtiğimiz günlerde Antalyaspor yönetimine sunduğu öğrenilirken, transfer harekatının bu liste üzerinden yapılacağı, takımın yaş ortalamasını düşürmek için 30 yaş üstü oyuncuların çoğuyla yolların ayrılacağı öğrenildi.

Öte yandan devre arası takıma katılan Fredy’nin performansından memnun kalmayan Antalyaspor teknik heyeti, bu oyuncunun gönderilebileceği doğrultusunda rapor hazırladı. Devre arası takıma katılan diğer bir isim Amilton’un ise gelecek sezonda kırmızı-beyazlılarda kalması için gerekli görüşmelerin yapılacağı belirtildi.

Bu sezon Medipol Başakşehir’den 1 yıllığına kiralanan Mevlüt Erdinç’in yeniden Antalyaspor forması giymek istediği ve gerekirse takımından bonservisini almaya hazır olduğu kapalı kapılar ardında konuşulurken, oyuncunun talep ettiği maaşın Antalyaspor’un karşılayabileceğinin çok üstünde olduğu ve Mevlüt’ün transferinden vazgeçilebileceği iddialar arasında yer aldı.

Devre arası Çin Süper Ligi’ne gitmek üzere olan fakat transferi gerçekleşmeyen Souleymane Doukara’nın kalması için Antalyaspor yönetiminin ısrarcı olmayacağı, iyi bir teklif gelmesi halinde 27 yaşındaki golcüyle de yolların ayrılabileceği edinilen bilgiler arasında yer aldı.